Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valamit nem akarok szexben megcsinálni a barátomnak akkor megsértődik, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 13:46
22/36 A kérdező kommentje:
anált nem szeretném és térdelni sem szeretek. ennyi mindössze
2011. júl. 4. 14:18
23/36 anonim válasza:
oké tudom, h ez pont nem azt jelzi, de nah. Csak boldogságosság lett rajtam úrrá hirtelenjében *plusz a nagy adag koffein is rátesz*
24/36 anonim válasza:
Akkor nem kell. Az anál fájdalmas lehet, szóval ha nem akarod fel kell neki fogni, térdelős meg... lehet azt az ágyban is *orált* 18l
25/36 anonim válasza:
Ha nem érti meg,keress más partnert,hiszen olyan dolgot kér tőled,amit konkrétan megmondtál, hogy te nem szeretnél megtenni. Ha igazán szeret akkor megérti és nem fog megsértődni...
A térdeléssel szerintem semmi baj nincs,neked az túl megalázó,vagy azzal mi a probléma?
Az anált megértem...
26/36 anonim válasza:
mindossze? akkor keress valaki mast akinek bejon ha prud vagy.
27/36 anonim válasza:
Ilyenkor prűd, ha meg rámászik, mikor a srác nemakarja *igen ritka* akk ribanc. Imásom a ffiakat...
28/36 A kérdező kommentje:
igen megalázó. de más milyen pózban mindig megcsinálom. és nem hiszem,hogy ennyitől prűd lennék..
2011. júl. 4. 14:46
29/36 anonim válasza:
És nem tudsz ezen változtatni? Nem tudnád elviselni a párod kedvéért? Most nem az anális szexre gondolok,hanem a térdelésre. Próbáld meg ezt leküzdeni. Anál szexről olvasgass, ha nagyon körültekintő párod van lehet még tetszene is. Esetleg együtt nézegessetek oldalakat. Ha viszont tényleg nem érti meg nincs választásod... hagyd el,mert vagy ő hagy el téged később és csak rosszabb lesz, vagy meg fog csalni...Keresni fog egy olyan lányt aki mindent megtesz neki az ágyban. Ezt kell mérlegelned!
30/36 anonim válasza:
ket dolgot fuznek hozza.
a szex igenis fontos ha nem a legfontosabb egy kapcsolatban, mondhat barki barmit, akinel nem mukodik a szex azok elobb uton kulon utra ternek.
a masik dolog, kihasznalni sem erdemes hagyni magad. addig es azt csinald ami neked jo. pont az a lenyeg hogy mindketten oromot leljetek benne. ha pedig ez nem mukodik, nem biztos hogy o az igazi
36F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!