Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valamit nem akarok szexben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valamit nem akarok szexben megcsinálni a barátomnak akkor megsértődik, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 13:46
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
94%
14:02, szerintem mindegy, mi az, mert ennek kizárólag a kölcsönös örömszerzés a lényege. Ha "meg kell csinálni" az nem szex, hanem házi feladat.
2011. júl. 4. 14:03
 12/36 anonim ***** válasza:
12%

persze de ezer dolgot egy kapcsolatban meg kell csinálni akkor is ha nem akarod, ilyenek a családi ebédek meg a vidd ki a szemetet az anyósnál meg stb stb. meg hagyj egy kicsit békén mert mást csinálok és akkor csöndbe kell várni.

engem idegesítene hogyha olyan dologra ami nekem nagyon fontos mondjuk a szexben könyörögni kellene a másik félnek, aztán meg csodálkozik ha megcsalják.

2011. júl. 4. 14:05
 13/36 anonim ***** válasza:
92%
Uhh tényleg sokkal jobb, ha szzinte kényszerítenie kell magát a párodnak, h Neked jó legyen. Jesszus, nem egy tárgyról beszélsz. A családi ebéd stb stb az egy dolog, de hogy az ágyban micsin az megint más és ot tényleg nem lehet sőt nincs olyan h KELL. 18L
2011. júl. 4. 14:10
 14/36 anonim ***** válasza:
22%
jólvan te 18vagy, hiszel a tündérmesékben majd meglátod. mi kell egy pasinak.
2011. júl. 4. 14:11
 15/36 anonim ***** válasza:
94%
14:05 igazán tartalmas szexuális életed lehet, ha a szemétlevivés és az anyóssal való ebéd mellé sorolod. :)
2011. júl. 4. 14:11
 16/36 anonim ***** válasza:
Ja igen, bocs kislány vagyok... -.-"" Te nyilván nagyon tapasztalt. Csak egy kérdés: te nem érezted ilyen helyzetben h kihasználnak?
2011. júl. 4. 14:12
 17/36 anonim ***** válasza:
hát az jár közbe a fejembe :-D ...
2011. júl. 4. 14:12
 18/36 anonim ***** válasza:
94%
Pedig az a 18 éves leányzó 14:10-kor úgy fest, alkalmasabb egy felnőtt kapcsolatra... Kedves Leányzó, ne add fel, ez így normális, ahogy Te írod!
2011. júl. 4. 14:13
 19/36 anonim ***** válasza:
34%

én nem. nagyon szívesen még seggbe is ujjaztam a párom ha arról volt szó...

akár kérte akár nem whahahahaha :-DDD

2011. júl. 4. 14:13
 20/36 anonim ***** válasza:
Ahhwww, végre, ilyet se mondanak mindennap. Muhahaaa~~~ KÖSZÖNÖÖÖÖM!!! *érettvagyokyupiii* >.<
2011. júl. 4. 14:14
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!