Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti az análszex inkább egyedül ujjal, tárgyal, vibrátorral vagy dildóval vagy egy partnerrel szeretkezve szeretitek? Melyik jobb gyakrabban? Kérlek írd le melyiket preferálod! És az milyen paraméterkel rendelkezik ami a gyakoribb?
Több (10-20) válasz után, és is leírom a tapasztalatom.
Addig nem szeretném el vinni előbb a kérdést.
kor/L
Én csak az eszméletre vert cellatársammal szoktam élvezni az efféle örömöket.
Tágítani úgy szoktuk,hogy ketten lefogják én meg felnyomom neki a partvisnyelet.
Ha nagyon ficánkol,akkor leütöm a stokival.
LoL - Gondolom viccelsz.
Amit vázolok az amúgy sok helyen úgy van, nem csak nálunk.
Pasim vett rá egyszer, hogy maszti közben a popsim is ujjazzam és nagyon jó volt. :D :$ Azóta gyakori, hogy csak a popsim ujjazom és a csiklóm simogatom közben. Ha megfelelően el tudok lazulni, a párom szerszáma sem fáj megfelelő síkosítás mellett, de mégis az ujj módszerre szavazok. :$
21 N
Köszi!
Teljes körű válsz.
Amúgy én mi is kicsit "furcsán" állunk hozzá, De szerintem ez a természetes, az hogy nem sablon.
Várok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!