Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
RaksashaGirl kérdése:
Pasik! Nektek mennyire jön be ha egy csaj hastáncol?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha ezt a kapcsolatban alkalmazza is. Pl felforrósítja vele a hangulatot ha mondjuk kicsit átlátszóbb ruhákban, fehérnemű nélkül, vagy csak fehérneműben táncol... Vagy ha eljátssza a rúdtáncosnőt.. Nem tudom értitek-e amire gondolok. :D Igazából a pasim odavan érte, meg az osztályomból is láttak már páran rólam videót(az anyám nem bírta megállni a "büszkeségét", úgyhogy a neten kötött ki xD), azóta is cukkolnak vele, de nem bunkón vagy cikizősen. :D Érdekelne mások véleménye is. :P
15/L
2011. júl. 4. 00:18
21/25 anonim válasza:
mekkora paraszt aki azt írja hogy hájrázás meg ilyesmiket...nem kövérek, teltkarcsúak. dugd szépen a csontkollekciókat.:D
22/25 anonim válasza:
Utolsó, de nagyon gyík vagy XD Beszólsz másnak hogy nem tud különbséget tenni kövér és teltkarcsú között, aztán bebizonyítod hogy te se tudsz vékony és csontkollekció között... XD
23/25 anonim válasza:
igazából nem a hastáncon múlik. engem nem nagyon érdekel egyébként, és igen, én is csak g.ecidagadt hastáncos lányokat láttma eddig
24/25 anonim válasza:
bőven van rajtad 5-6 kiló felesleg, de lehet, több is.
25/25 anonim válasza:
hol lattatok kover lanyokat????? irjatok me a keresőbe.. áááááá
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!