Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Nektek mennyire jön be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RaksashaGirl kérdése:

Pasik! Nektek mennyire jön be ha egy csaj hastáncol?

Figyelt kérdés

Úgy értem ha ezt a kapcsolatban alkalmazza is. Pl felforrósítja vele a hangulatot ha mondjuk kicsit átlátszóbb ruhákban, fehérnemű nélkül, vagy csak fehérneműben táncol... Vagy ha eljátssza a rúdtáncosnőt.. Nem tudom értitek-e amire gondolok. :D Igazából a pasim odavan érte, meg az osztályomból is láttak már páran rólam videót(az anyám nem bírta megállni a "büszkeségét", úgyhogy a neten kötött ki xD), azóta is cukkolnak vele, de nem bunkón vagy cikizősen. :D Érdekelne mások véleménye is. :P

15/L

2011. júl. 4. 00:18
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
A netes videó csak sima hastánc volt, nem a kapcsolati példák, félre ne értse valami nagyokos lécci.. xD Jobban át kéne néznem mit írok. :D
2011. júl. 4. 00:19
 2/25 anonim ***** válasza:
73%

A hastáncosok 99%a egy koca.

Viszont ha egy szép karcsú,sportos testtel csinálják az tényleg jó és úgy be is jön a dolog.

2011. júl. 4. 00:30
 3/25 anonim ***** válasza:
24%

Pls give a link for the video!

xD szal adj linket a vidiről légyszii

2011. júl. 4. 00:33
 4/25 A kérdező kommentje:

első: Azért vannak köztük egész jó alkatúak is.. Mondjuk ha egy zörgő csontú gebe csinálja, akkor is eléggé fura sztem..

Második: Tudok angolul... Amúgy meg nem vállalom idegen emberek előtt azért a dolgot ennyire.. :D De azt sem tudom fent van e még.. Plusz az még az eléggé kezdő korszakomból való. Myvipen fent vagy? Mert akkor lehet meg tudod nézni.. MEgnézem fent van-e még a videó. xD

2011. júl. 4. 00:38
 5/25 Panda Péter ***** válasza:

ember, has nélkül nem is lehet hastáncolni. profi hastáncosok se ilyen laposhasú fitnesszcicák.

csak hogy a kérdésre is válaszoljak, naná, melyik fickó nem szeretné, ha a nője kis semmiségekben rázná magát?,

2011. júl. 4. 00:38
 6/25 A kérdező kommentje:
utolsó: Ez is igaz. :D
2011. júl. 4. 00:41
 7/25 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés most vicc? Egyértelmű a válasz :P

Woozie

2011. júl. 4. 00:41
 8/25 A kérdező kommentje:
második válaszoló: Myvipen fent van a videó, de két évvel ezelőtti, tehát tényleg a lehető legkezdőbb állapot még. :D Sokkal jobb vagyok azóta.. :)Ha nagyon érdekel akkor írj priviben és mondom a nevet.. xD Ha nem akkor jóéjszakát. :D
2011. júl. 4. 00:47
 9/25 anonim ***** válasza:
mi van? 99 %? nézz csak pár videót a neten, akárhol!! te se láttál még hastancot..
2011. júl. 4. 01:00
 10/25 anonim ***** válasza:

"Pl felforrósítja vele a hangulatot ha mondjuk kicsit átlátszóbb ruhákban, fehérnemű nélkül, vagy csak fehérneműben táncol... Vagy ha eljátssza a rúdtáncosnőt.."

Most viccelsz? Naná!!! ;)

Engem ez az átlátszó ruhában, fehérnemű nélkül érdekelne különösen. :)

2011. júl. 4. 01:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!