Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek mennyire jön be ha egy csaj hastáncol?
Úgy értem ha ezt a kapcsolatban alkalmazza is. Pl felforrósítja vele a hangulatot ha mondjuk kicsit átlátszóbb ruhákban, fehérnemű nélkül, vagy csak fehérneműben táncol... Vagy ha eljátssza a rúdtáncosnőt.. Nem tudom értitek-e amire gondolok. :D Igazából a pasim odavan érte, meg az osztályomból is láttak már páran rólam videót(az anyám nem bírta megállni a "büszkeségét", úgyhogy a neten kötött ki xD), azóta is cukkolnak vele, de nem bunkón vagy cikizősen. :D Érdekelne mások véleménye is. :P
15/L
00:30
Ha sportos testtel akarod hogy csinálják, akkor tudom javasolni neked azt a férfi hastáncost! Biztosan tetszeni fog a kockás hasa!:)
15 évesen mit rázogatod magad átlátszó fehérneműben?!
Ha az én lányom lennél, már rég akkora sallert kaptál volna, hogy hazáig meg se áltál volna..A hastáncosok meg mind kövérek, ezért nem jönne be.
Utolsó: Ki mondta hogy meg is csináltam? :D Csak mondtam pár példát.. xD A pasim is csak a videót látta, meg néha kérte hogy mutassam meg mennyit is fejlődtem és ennyi.. :) A másik meg hogy neked mi a kövér? Mit akarsz? Anorexiás, zörgő csontú hülye kis pics@kat, akiknek még rázókendő sem kell, mert a csont adja a hangot?! Mi az hogy mind kövérek??? Amúgy meg ha ennyire nem jön be akkor ajánlom a gótikus hastáncot.. Ott a csajok többsége normál testalkatú, nem teltkarcsú, vagy vékonyabb is mint a normál, mert ennél a stílusnál ez is marha jól néz ki.. Én is próbáltam, nekem is bejött....
Az előtted szólóknak meg: a 99% tényleg túlzás volt.. A legtöbb hastáncos inkább csak teltkarcsú, és az ilyen típusú nőknél látszik legjobban a dolog. :) A pasi hastáncosok is eléggé jók, bár szerintem inkább hagyják ezt a nőkre. :D Eredetileg is a háremhölgyek dolga volt. :)
Most már biztos, hogy kövér vagy, azért irsz igy a vékony lányokról. Gondolom érzékeny pontodon találtalak el.:D
Inkább a csont zörögjön, mint a háj..Szerintem egyenesen gusztustalan, ahogy a belüket rázzák a hastáncosok.Bocs, de ez van.
További kellemes hájrázogatást..
Nem, nem vagyok kövér, csak azt nem értem hogy miért lett ennyire divat a vékonyság.. éppen hogy teltkarcsú vagyok. :D 63 kiló és 165 centi.. Bőven hogy nem kövér.. Amúgy köszönöm a jókívánságot. ;) Az viszont már biztos hogy te nem láttál normális hastáncost.. A "bélrázogató teheneket" én sem csípem, de ugyanúgy a zörgő csontúakat sem.. A kettő között is sok hely van ám. :D
Utolsó: Nem akarom hanem két éve már tanulom is.. Azért akarom mert nekem nagyon bejött a hastánc, szeretem csinálni, mert felszabadít. :D
nekem nagyon bejönne de ne csodálkozz ha beindul tőle a barátod :D
15/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!