Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha már nem vagyok szüz? (még van lent)
Figyelt kérdés
17/L vagyok és sexeltem egy 14/F-val. sztetek gáz h fiatalabb volt? és az h már nem vagyok szüz?2011. júl. 3. 21:37
21/25 anonim válasza:
Rendben. AKkor jó. Örülök, hogy így döntöttél. Ez az első lépés az erős személyiséggé válásik, aki nem hagyja magát mások által befolyásolni. :) A lényeg az, hogy ezek után se add fel ha még is néha visszatorpannál. Mert lesz ilyen, de így még csak erősebbé válsz. Azért írom ezeket, mert nekem is így volt. :) Sok sikert;).
22/25 anonim válasza:
Nem baj ez..szereztél egy pár kellemes estét a srácnak;) Sose bánd :) Párkapcsolatilag se baj:ha szeretitek egymást,mit érdekel gáz-e??
23/25 A kérdező kommentje:
22:42
Köszönööm. :) És oké, így lesz. :) Nem fog érdekelni, ki mit mond. :)
2011. júl. 4. 10:36
24/25 A kérdező kommentje:
Wyatt5555:
Igazad van. :D Csak eléggé befolyásolható vagyok (voltam) és sokan mondták azt, hogy nagy a korkülönbség ráadásul az én javamra. De teljesen igazad van, köszönöm. :D :)
2011. júl. 4. 10:37
25/25 anonim válasza:
Ez lett volna 14 éves korom nagy kaszálása ha idősebb csajt kapok el
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!