Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha már nem vagyok szüz? (még van lent)
Miért bántad meg? Mikor lesz a szülinapja? Várd meg míg 15 lesz és nem fogod rosszul érezni miatta.;)
Most fordított eset van. Általában a lány fiatalabb, vegyük azt, pl 14 éves a lány a fiú meg 17 éves. Senki nem mondaná, hogy gáz. Mert a fiú még csak 17 éves és nem 20 vagy 25 meg 30. Tehát elfogadható életkor a 17 év. A lányt sem szólják meg mert az a plusz 3 év semmivel sem hátrány, mint ha fordítva lenne, jelen helyzetben a Ti esetetekben. De ha azt írtad volna, hogy a fiú 17 éves én 14 éves vagyok. Ezért senki nem szólna le. Szóval nem is értem fordított esetben miért van így. A másik amiért talán leszólhatnak, az a szüzesség. De végül is ahogy írtad, hogy négy hónap után csináltátok. ez sem elhamarkodott döntés volt. Más már az első hetekben túl volt rajta. Úgyhogy emiatt sem gáz.'
Ne bánd azt, ami jól esett neked. Ha nektek jó volt, és másoknak nem okoztál kárt emiatt, akkor miért bánod végülis? Mert itt azt írják, hogy 'gázok vagytok'. És akkor mi van? Te éled a saját életed, nem ők a tiédet.
Ha most azt mondja valaki, hogy azért vagy gáz, mert barna hajad és nem szőke akkor másnap elmész befestetni a hajadat szőkére(?).
És még mindig azt írom, hogy jobb, hogy 17 évesen veszítetted el. Az más kérdés, hogy a fiú csak 14 éves volt. De ha idősebbnek néz ki, és vártatok rá 4 hónapot és ha szeretitek is egymást akkor nem probléma. Sokkal de sokkal durvább helyzetek vannak ettől!
Na most figyelj ide:)
Elolvastad amit írtam fentebb?
Fordított esetben, ha a fiú lenne 17 éves a lány pedig 14 éves, senki a büdös életbe nem szólná le őket emiatt .Volt egyszer, nem is egyszer, hanem többször ilyen kérdés is, akkor beleolvastam, és ott is írták, hogy nem számít az a pár év, és ennyi korkülönbség simán bevállalható.
Na de most hirtelen fordítva van a helyzet, és másképp reagálták rá az emberek. Miért? Mert nem annyira megszokott. És ezen túl már nem tudnak elgondolkozni. Nem látják a fától az erdőt.
Lehet nem is a kor miatt írták azokat, csak a szüzesség miatt. De még arra is azt mondom, hogy ettől sokkal durvább helyzetek vannak! És legalább ti jártok és elvileg szeretitek is egymást, nem de? Akkor mi a fontos? :) Más véleménye, vagy az, hogy Ti meglegyetek együtt és jól érezzétek magatokat? Ne befolyásoljon más véleménye, mert akkor még 30 évesen is más szaván fogsz csüngeni.
Én ezt mondom. Rajtad áll, hogy mit gondolsz ezek után a dolgokról.
Kedves 21:56-os.!
Augusztus 28-án lesz 15.
És köszönöm a pozitív választ :)
És egyébként csak a szex miatt bántam meg, mert ő "még csak" 14 éves, bár szerintem ez nem olyan fiatal, de sokak szerint az, és sajnos nagyon befolyásolható vagyok... :/ és látok igazságot abban is amit te írtál, de a többiek véleményében is. :) És én igen, nagyon szeretem Őt, és a korkülönbség sem zavar. De erre megint rácáfol a többiek véleménye, és sajnos nem tudom elengedni a fülem mellett azokat a véleményeket.. :/
Értettem.! :)
És nagyon köszönöm! :) Megpróbálok nem foglalkozni a többiek véleményével, de azért mégis felháborító, amiket mondanak pl a "barátaim", hogy már egyből r*banc vagyok, meg kihasználom a fiatalabbakat... de igazad van, mostantól nem fogok törődni velük.(legalábbis megpróbálok nem törődni velük) :) Még egyszer nagyon köszönöm. :)
Ha te nemrég múltál 17, ő pedig már két hónapon belül betölti a 15-öt, akkor lehet, hogy csak bő két év van köztetek... -tehát már majdnem 15 éves az a fiú. :D
Amúgy meg én is azt mondom, hogy éld a saját életed, és Szard Már Le NAgy Ívben, Hogy Mások Mit Mondanak!
Most jó volt, vagy nem? -ha megbántad, akkor viszont valóban helytelen volt, viszont akkor miért is vagy vele?
24/f
Nincs önálló gondolatod. Nem megbántani akarlak, de sajnos nagyon sokat foglalkozhatsz más véleményével. Ne tegyél így! Tudod ezt már én is megtanultam, hogy nem kell mindig mások szavára hallgatni. Ha te jól érzed magad így, és ő is jól érzi magát veled, szeretitek egymást, akkor miért kéne másra hallgatni és MÁSOK miatt szakítanotok? Semmire nem vezetne, csak szomorúak lennétek ettől.
Mint írtam, majd 30 évesen is más szaván fogsz csüngeni és nem lesz saját véleményed, gondolatai világod, majd akkor fogod bánni.
Nem szabad hagyni, hogy más befolyásoljon. Te vagy ha úgy van a fiúd döntitek el, hogy mi hogy legyen. Más csak Kívülálló, idegen.
Legyen határozott véleményed, akaratod, mert így akkor bármikor megmondhatnak neked akármit és te rögtön helyeselni is fogsz. Így leszel kiforrott személyiség. Személyiségről sem beszélhetünk, mert csak mások formálják a személyedet, nem Te. Mint írtam nem megbántani akarlak, semmi ilyen szándékom nincsen, csak azt akarom, hogy jó legyen nektek. Én tudom azt, hogy milyen az, amikor más véleményén függeni. De már rájöttem arra, hogy nem érdemes. És nem lehet minden embernek megfelelni. Az a lényeg ahogy Te érzed magad. Hiszen ez a Te életed. Neked van hozzá jogod, hogy hogyan szeretnéd a dolgokat csinálni. Meghallgatsz másokat, természetesen, mint véleményként, de ha nem egyezik akkor ő egy különálló személyiség. Ne vedd a szívedre. Legfőképp akkor ne vedd a szívedre, mikor próbálna rád hatni az ellenkező véleményével. Jelen esetben a mostani helyzetetekben.
3 kérdés: Boldog vagy vele, szereted őt?és fordítva is így van?
Igen? Akkor ne legyen kétséged. Legyél boldog vele. És ne hallgass másokra:).
Legyen határozott véleményed, akaratod, mert ha nincsen akkor bármikor megmondhatnak neked akármit és te rögtön helyeselni is fogsz.
javítva
22:16
Kösszi :D
Jóvolt :P És oké megpróbálom kizárni mások véleményét... és azért vagyok vele, mert szeretem, és ő is engem, és csak a szexet bántam meg így utólag, mert féltem h még fiatal meg nem is akarja meg mittomén :D de rájöttem, h ezeket csak bemesélem magamnak... legalábbis jó nagy részét. :)
22:17
3 kérdés: Boldog vagy vele, szereted őt?és fordítva is így van?
Igen? Akkor ne legyen kétséged. Legyél boldog vele. És ne hallgass másokra:).
Boldog vagyok vele. :D szeretem. ő is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!