Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vérzik a párom sex után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vérzik a párom sex után?

Figyelt kérdés

A szituáció:

- 3. fiú vagyok a lány életében.

- Eddig kb 6 aktuson vagyunk túl viszont egyik alkalommal vérezni kezdett a nemiszerve, miközben éppen kézzel elégítettem ki.

- Ma pedig egy tökéletes aktus után észrevette hogy véres a bugyija.

Mi miatt lehet ez? A párom egyébként is nagyon nagyon érzékeny odalent, talán lehet, hogy ilyen sérülékeny a hüvelyfala?

Legyetek szívesek minél gyorsabban minél konkrétabb válaszokkal ellátni engem mert meg vagyok ijedve.

Válaszaitokat előre is köszönöm!!!!

2011. júl. 3. 15:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolóhoz annyit szólnék, hogy miért szükséges a problémához elmondanom, hogy mióta vagyunk együtt? Nemrég feküdtünk le, és igen..máskor is vérzett már, régebbi kapcsolatában, szóval lehetséges, hogy vagy gyenge a hüvelyfala, vagy megerőltettük a hártyáját. Menstruációhoz nincs köze. Gumi nélkül, mivel gyógyszert szed.
2011. júl. 7. 12:40
 12/13 anonim válasza:
:)
2011. júl. 7. 13:21
 13/13 avieholic ***** válasza:

Csak azért, mert meglepett, hogy valaki a kapcsolat elején gumi nélkül fekszik le a másikkal. A gumi nem csak a terhesség ellen véd, de hát mindegy, ez egy ilyen világ :)

Egyébként egy korábbi válaszodból úgy vettem le, hogy korábban nem vérzett, ezek szerint mégis. Akkor pedig nem ártana erre rákérdeznie a nőgyógyásznál, mert nem mindegy, hogy valami betegsége van, vagy túlérzékeny, amit lehet, hogy gyógyszerrel lehet kezelni, lehet, hogy jobban kell vigyázni. Azért addig is helyezzétek a hangsúlyt a finomabb szeretkezésre, és nem a durvulásra. Elhiszem, hogy neked jó, valamennyire biztos neki is, de ha bevérzik, akkor nem árt visszavenni. Nem véletlenül mondják, hogy egy nővel finoman kell bánni. És az emberek kapcsolat elején egyébként sem mernek/akarnak annyira problémákat mondani, de hidd el, eléggé zavarhatja, ha véresre khm... "intézed", úgyhogy benned kell annyinak lennie, hogy ha látod, hogy vérzik, akkor nem csinálod legközelebb is durván.

2011. júl. 7. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!