Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vérzik a párom sex után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vérzik a párom sex után?

Figyelt kérdés

A szituáció:

- 3. fiú vagyok a lány életében.

- Eddig kb 6 aktuson vagyunk túl viszont egyik alkalommal vérezni kezdett a nemiszerve, miközben éppen kézzel elégítettem ki.

- Ma pedig egy tökéletes aktus után észrevette hogy véres a bugyija.

Mi miatt lehet ez? A párom egyébként is nagyon nagyon érzékeny odalent, talán lehet, hogy ilyen sérülékeny a hüvelyfala?

Legyetek szívesek minél gyorsabban minél konkrétabb válaszokkal ellátni engem mert meg vagyok ijedve.

Válaszaitokat előre is köszönöm!!!!

2011. júl. 3. 15:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
dúrva lehettél vele
2011. júl. 3. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem elég nedves és felsérted... Az is lehet hogy fáj neki, csak nem akar/mer szólni, hogy neki így nem jó! Próbáld kicsit finomabban, több nyállal, esetleg síkosítóval. Ezen felül nőgyógyász sem árt ha látja, hogy nincs-e valami más problémája is, de szerintem ez lesz a gond.
2011. júl. 3. 15:04
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt ilyen amíg síkosítót nem használtunk. Am is jobb a szex azzal meg nem is sértem fel :P

18/F

2011. júl. 3. 15:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Durvának dúrva voltam, lehet. De voltam már előtte 3 nővel akiknél soha nem tötént ilyen és ettől konkrétan sokkot kaptam hogy ő miattam vérzett. Nem fájt neki, sőtt enyhén szólva nagyon nagyon élvezte azt amit nyújtottam neki, de a lényeg hogy szerintem azzal van kapcsolatban a vérzés hogy eddig ő az aki a legérzékenyebb nemiszervvel rendelkezik a lányok közül akikkel eddig együtt voltam.
2011. júl. 3. 15:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető, hogy méhszájseb, vagy egyéb nőgyógyászati probléma van, szóval a helyében felkeresnék egy orvost, és elbeszélgetnék vele. Ártani nem fog.
2011. júl. 3. 15:19
 6/13 A kérdező kommentje:
Van egy olyan eshetőség, hogy a lány eddigi barátai nem "úgy" telljesítettek ahogy én és nem olyan mérettel rendelkeztek amekkora nekem van egyszóval szinte semennyire nem izzasztották meg a páromat.Elképzelhető hogy szűk nekem és én úl kemény vagyok hozzá? Ergo kisebesítettem? :S
2011. júl. 3. 16:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Könnyebb felsérteni egy nő hüvelyét mint gondolnád. Egy durvább ujjazással is, aki érzékenyebb annak durvulás sem kell!

Nálam pl azzal van gond, ha valaki erősebben megfog odalent, azonnal bekékül és pár óra múlva durván fájni kezd... Mindenkinek vannak "rigolyái".

Amúgy mint már írtam, irány az orvos megnézetni, hogy nincs-e komolyabb probléma, ha pedig nincs akkor kicsit kevésbé legyél heves, használjatok síkosítót, hátha úgy nem lesz ilyen probléma.

Ha ujj (vagy egyéb eszközök) nem voltak és óvszerrel védekeztek és úgy is vérzik, akkor tényleg orvos! Olyan nincs, hogy túl "nagy" vagy neki, szétfeszíted és azért vérzik.

Az óvszer van annyira síkosítva, hogy ha kellően nedves a párod, akkor nem lenne szabad ilyennek előfordulnia. Ha óvszer nélkül csináljátok, vagy ujjal, akkor előfordulhat, mivel nagyobb a súrlódás.

2011. júl. 3. 17:20
 8/13 A kérdező kommentje:

Még sohasem csinálta óvszer nélkül csak most velem, nőgyógyásznál is volt nemrégen, nincs még két-három hónapja, nem volt semmi baj, nem mondott semmi rosszat az orvos, szóval vagy én voltam túl durva, és felsértettem, vagy nem volt elég nedves, erre legközelebb jobban figyelek.

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)

2011. júl. 3. 17:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor egy kicsit "állíts magadon"... ha eleinte elég nedves is, közben még ráférhet némi "segítség". Mondjuk leállhatsz olykor és izgathatod kicsit, ha a síkosítótól nagyon ódzkodtok. Azért remélem védekeztek valahogy!!
2011. júl. 3. 18:27
 10/13 avieholic ***** válasza:

Mióta vagytok együtt? Mióta fekszetek le/ujjazgattok/stb... ? Mi volt az, ami óta először vérzett és mennyire vérzett? Sosem volt korábban ilyen vérzés? Nem lehet semmi köze a menstruációhoz?

(pluszegy kérdés: 6szor feküdtetek le, de már gumi nélkül? :O)

2011. júl. 6. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!