Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vérzik a párom sex után?
A szituáció:
- 3. fiú vagyok a lány életében.
- Eddig kb 6 aktuson vagyunk túl viszont egyik alkalommal vérezni kezdett a nemiszerve, miközben éppen kézzel elégítettem ki.
- Ma pedig egy tökéletes aktus után észrevette hogy véres a bugyija.
Mi miatt lehet ez? A párom egyébként is nagyon nagyon érzékeny odalent, talán lehet, hogy ilyen sérülékeny a hüvelyfala?
Legyetek szívesek minél gyorsabban minél konkrétabb válaszokkal ellátni engem mert meg vagyok ijedve.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!!!
Nekünk is volt ilyen amíg síkosítót nem használtunk. Am is jobb a szex azzal meg nem is sértem fel :P
18/F
Könnyebb felsérteni egy nő hüvelyét mint gondolnád. Egy durvább ujjazással is, aki érzékenyebb annak durvulás sem kell!
Nálam pl azzal van gond, ha valaki erősebben megfog odalent, azonnal bekékül és pár óra múlva durván fájni kezd... Mindenkinek vannak "rigolyái".
Amúgy mint már írtam, irány az orvos megnézetni, hogy nincs-e komolyabb probléma, ha pedig nincs akkor kicsit kevésbé legyél heves, használjatok síkosítót, hátha úgy nem lesz ilyen probléma.
Ha ujj (vagy egyéb eszközök) nem voltak és óvszerrel védekeztek és úgy is vérzik, akkor tényleg orvos! Olyan nincs, hogy túl "nagy" vagy neki, szétfeszíted és azért vérzik.
Az óvszer van annyira síkosítva, hogy ha kellően nedves a párod, akkor nem lenne szabad ilyennek előfordulnia. Ha óvszer nélkül csináljátok, vagy ujjal, akkor előfordulhat, mivel nagyobb a súrlódás.
Még sohasem csinálta óvszer nélkül csak most velem, nőgyógyásznál is volt nemrégen, nincs még két-három hónapja, nem volt semmi baj, nem mondott semmi rosszat az orvos, szóval vagy én voltam túl durva, és felsértettem, vagy nem volt elég nedves, erre legközelebb jobban figyelek.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
Mióta vagytok együtt? Mióta fekszetek le/ujjazgattok/stb... ? Mi volt az, ami óta először vérzett és mennyire vérzett? Sosem volt korábban ilyen vérzés? Nem lehet semmi köze a menstruációhoz?
(pluszegy kérdés: 6szor feküdtetek le, de már gumi nélkül? :O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!