Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok működik a "szia, dugunk? " duma?
Igazad lehet, abban amit mondasz...
De most ettől nem lett jobb...
Szerinted mitől lesz jobb?
A konklúzió úgy is az lesz, hogy megéri kockáztatni. Első lépés, hogy meg kell ismerni az embereket, mert csak úgy lehet megszeretni valakit, ha először megismered. Ha megszereted, fájhat, mer sebezhető vagy, ez benne van. Mind így vagyunk ezzel, de attól még nem kell elcseszettként élni... Dönthetsz másképp is, a hozzáálláson már nagyon is sok miden eldől:
Hogy mit keresel, mit vársz, azt látod, amit látni akarsz, stb.
Kamuképet töltessz fel, és még azt várod el, hyog higgyük el, te mekkora macsó vagy?!
Lemerem fogadni, hogy 2 méternél közelebb 1 nővel sem kerültél kapcsolatba.
Kivéve anyukáddal, aki mint jól tudjuk egy ribanc volt.
Lány vagyok,és pár évvel fiatalabb nálad,de osztom a véleményed.Az az igazság,hogy a lányok,MINDEN lány szinte jobba gerjed a lesz*rom a nőmet tipusu palikra,mint a romantikus rózsa,vacsora stbre..Nem tartom magamat kivételnek mert engem is jobban vonzott nagyon sokáig egy olyan,aki az a tipikus rosszfiu,és ha végigmegyek vele az utcán büszke lehessek rá.Külsőmre nem panaszkodok,kivéve hogy vékony vagyok,tehát eddig össze is jött.Álompasi,minden lávsztori..Csakhogy visszanézve az eddigi kapcsolataim,mind olyan is volt...Volt 1 1éjszakásom (nem hinném hogy ettől ribanc lennék,inkább csak megvoltam zavarodva,bár nem vagyok rá büszke).De ha újrakezdhetném,újrakezdeném.
Szerintem jobb vagyok az átlagnál(minden egoskodást félretéve).Külső,belső rendbevan..De SOHA - SOHA nem kellenél ezzel a felfogással..Nézhetnél ki akármilyen jól...Általába a jobb palik mind üresek belül (tapasztalat)..Ritka a kivétel..
Te is azér lettél ilyen szerintem mer sok a rossz tapasztalat..Lányokat sűrűn ribancoznak,de te is pont ugyanolyan vagy mint ők csak fiúba,lehet nekik te voltál a 2. 3. esetleg 4. egyéjszakásuk míg neked arra kellettek h egy strigula és akár az 50.csajjal voltál.Nekem is van egy haverom aki füzetbe irogatja h hány csajjal volt hányszor..negyed részét nem névvel írja,hanem hogy nemtudom,vagy xy discoba,vagy xy barátnője..Szerintem ettől nem lesz nagyobb..
Sose kellenél,pedig nem is tudom hogy nézel ki,de nem szeretek 1000. lenni.:) Ostoba,buta felfogásod van.Egy ideig elég lesz a testi vágy kielégítése de egy idő után hiányozni fog hogy felkelj valaki mellett:)
nemibeteg nem vagy amugy?vagy azér a koton az játszik mindig?:D
Nem tudom hányadik válaszoló vagyok, de amúgy már rájöhettetek volna, hogy ebben a formában nem igaz a kérdés, hogy ennyi egy éjszakása van...
Annyi része igaz, hogy megbántották, nem alakultak jól a dolgai a lányokkal, és ezért tekinti az összes lányt ribancnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!