Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl kicsi a cicim? (bővebben lennt + kép)
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,175 magas,60 kg..vékony,modell alakú,és ilyen kicsik a cicijeim.Fiúk nektek bejönnek az ilyenek és hasonlók,vagy ezek túl kicsik?
2011. júl. 2. 22:03
41/52 anonim válasza:
A spermától jött ki az allergia vagy mi?
42/52 anonim válasza:
Menjetek már hülye idióták! Ha nem tetszik hogy egy lány karcsú és az alakjához arányos mellmérete van, akkor menjetek és válogassatok a tehenek közül! Sok szerencsét!
43/52 anonim válasza:
Nem lenne baj ha nem lennél ilyen g€ci undorító!!! B@szki te szoktál fürdeni egyáltalán,hogy lehet valakinek ilyen ronda bőre??? Vágd át a torkodat te tetves cigány leprás kúrva!!!
44/52 anonim válasza:
erekcióm lett de nem kicsit :D
f17
45/52 anonim válasza:
Minden természetes cici nagyon szép!
46/52 anonim válasza:
egyrészt a melleid méretével nem lenne baj,attól hogy ide kirakod még nem lesz nagyobb...
pici mellekkel inkább lehetsz nőies,mint ezzel a beszédstílussal amit itt mutatsz...
valahol írtad h nem vagy kíváncsi(leszarod)a válaszadók véleményét,akkor viszont nem értem hogy miért is tetted ki ide magad és miért a kérdés?
47/52 anonim válasza:
Színes képnek jobban örültem volna.Így illúzióromboló :D Egyébként bejön,az első gondolatom az volt,hogy szívesen kényeztetnélek.Volt már kis mellú barátnőm kettő is,és mindkettőt nagyon szerettem ;)
48/52 anonim válasza:
Szép. tetszik. De nem ezen múlnak a dolgok. sokkal inkább azon hogy milyen vagy belülről. Milyen a személyiséged és a többi...:)
50/52 anonim válasza:
Nagyon szép a cicid. Jó alakod van már amennyi látszik belőled!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!