Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl kicsi a cicim? (bővebben lennt + kép)
18 éves vagyok,175 magas,60 kg..vékony,modell alakú,és ilyen kicsik a cicijeim.Fiúk nektek bejönnek az ilyenek és hasonlók,vagy ezek túl kicsik?
Egyáltalán nem számít a férfiaknál ez. És 18 évesen célszerű lenne nem egy fiút, hanem férfit keresned.
Egyébként nagy hiba volt ide ilyen képet feltenni, mert ezer balf*sz fog rádírni privát üzenetet..
Igen lány vagyok.
Fürdőrucis csaj :D öö én is am hízok pár kg akkor először az arcomra megy,aztán a hasamra..utána comb..semmi nem megy mellre.ez van.:S
Ismertem egy srácot, dettó ugyanilyen melle volt.
Te vagy az, Balázs???
Asszem az első voltam....Keress olyan pasit aki úgy szeret ahogy vagy.Sokan vannak még rajtam kívül akik kifejezetten a kis mellű lányokat kedvelik.:)
Akinek nem tetszik a méreted,az majd keres egy kannás csajt.:)
Szia
Nekem tetszik!
De figyu a puncidat nem akarod meg mutatni?:)Ha nem is azt legalább a popidról csinálhatnál egy fényképet!:)
ma 22:33 khm khm.pofánb@szlak és majd meglátod jóó?
Első,igen úgylátszik ebben rejlik a megoldás,a gond az,hogy még nem futottam össze olyannal akinek kifejezetten az tetszik.Na de majd.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!