Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek is túl kicsi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl kicsi a cicim? (bővebben lennt + kép)

Figyelt kérdés

18 éves vagyok,175 magas,60 kg..vékony,modell alakú,és ilyen kicsik a cicijeim.Fiúk nektek bejönnek az ilyenek és hasonlók,vagy ezek túl kicsik?

[link]

2011. júl. 2. 22:03
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem számít a férfiaknál ez. És 18 évesen célszerű lenne nem egy fiút, hanem férfit keresned.

Egyébként nagy hiba volt ide ilyen képet feltenni, mert ezer balf*sz fog rádírni privát üzenetet..

2011. júl. 2. 22:11
 12/52 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon csontos vagy, hízni kéne egy keveset.
2011. júl. 2. 22:12
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
A hízás egyáltalán nem biztos, hogy beválna.. Én vagyok, aki írta, hogy ilyen van nekem is. Én pl ha hízok, minden először a combomra meg a fenekemre megy, meg a hasamra, mire menne mellre is, úgy néznék ki, mint egy bébibálna. :D
2011. júl. 2. 22:16
 14/52 anonim válasza:
65%
Nagyon jól néz ki. Aki meg azt írja, hogy "csontos" meg ilyen baromságok, azt biztos a mangalica barátnője várja, úgyhogy ne foglalkozz vele.
2011. júl. 2. 22:17
 15/52 anonim válasza:
40%
wtf?? tényleg lány vagy? vagy fiú aki csak szórakozik?? xDD
2011. júl. 2. 22:19
 16/52 A kérdező kommentje:

Igen lány vagyok.

Fürdőrucis csaj :D öö én is am hízok pár kg akkor először az arcomra megy,aztán a hasamra..utána comb..semmi nem megy mellre.ez van.:S

2011. júl. 2. 22:24
 17/52 anonim ***** válasza:
30%

Ismertem egy srácot, dettó ugyanilyen melle volt.

Te vagy az, Balázs???

2011. júl. 2. 22:29
 18/52 anonim ***** válasza:

Asszem az első voltam....Keress olyan pasit aki úgy szeret ahogy vagy.Sokan vannak még rajtam kívül akik kifejezetten a kis mellű lányokat kedvelik.:)

Akinek nem tetszik a méreted,az majd keres egy kannás csajt.:)

2011. júl. 2. 22:31
 19/52 anonim ***** válasza:
0%

Szia

Nekem tetszik!

De figyu a puncidat nem akarod meg mutatni?:)Ha nem is azt legalább a popidról csinálhatnál egy fényképet!:)

2011. júl. 2. 22:33
 20/52 A kérdező kommentje:

ma 22:33 khm khm.pofánb@szlak és majd meglátod jóó?

Első,igen úgylátszik ebben rejlik a megoldás,a gond az,hogy még nem futottam össze olyannal akinek kifejezetten az tetszik.Na de majd.

2011. júl. 2. 22:35
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!