Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl kicsi a cicim? (bővebben lennt + kép)
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,175 magas,60 kg..vékony,modell alakú,és ilyen kicsik a cicijeim.Fiúk nektek bejönnek az ilyenek és hasonlók,vagy ezek túl kicsik?
2011. júl. 2. 22:03
21/52 anonim válasza:
Amúgy nyaldosnám a kis finom cicidet!Szereted ha ráélveznek?:)
22/52 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 22:35
Pfff
Te akarsz engem pofán basz@ni??Ha már a melledet kiteszed akkor mi az neked hogy ide kirakod a pinádat vagy a seggedet??Akkor az már nem nagy kaland te kis ribanc!!!Hülye pi.csa
23/52 anonim válasza:
Mi ez a sok pötty vagy micsoda?
24/52 anonim válasza:
szerintem nincs semmi baj, nyugi :)
25/52 A kérdező kommentje:
Inkább hallgass.Nem állok össze hülyékkel vitázni.
A kis pöttyeim..napokban napoztam és kijött az allergiám.:/
2011. júl. 2. 22:42
26/52 anonim válasza:
Ehh, a melleddel semmi baj, de két okból sem kellenél. Az egyik ok pusztán szexuális perverz disznó jellegű - kilóg a bordád, félnék, hogy összetörsz és/vagy lila foltokat hagysz (bocsi). A másik ok, hogy kiraktad a melledről a képet netre, és ez a fontosabb ok.
27/52 anonim válasza:
Akkor is csak egy hülye idiota vagy aki ide kirakja a csecsit!Buta pi.csa!
28/52 A kérdező kommentje:
ma 22:42 nem hagyok magam után lila foltokat,mivel itt a hasam bevan húzva.Különben nem ilyen.A másik dolog pedig hogy ano name megy a dolog,leszarom hogy ki mit gondol,de mégis.
2011. júl. 2. 22:49
29/52 anonim válasza:
Nekem is ilyenek.
Kicsi, pici de feszes cicik.
A barátom imádja őket markolászni, puszilgatni, dédelgetni.
Őneki ez a tökéletes mell. nem kell neki nagyobb. most nőtt egy kicsit a fogamzásgátló miatt és visszasírja a kisebbet. nem tudom, hogy miért.
30/52 anonim válasza:
Miért nem lehet jelenteni a moderátoroknak a kérdést?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!