Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el magam?

Figyelt kérdés
20éves duci lány vagyok. Kisebbségi komplexusom van, mindig is ilyen voltam. Nekem nincsenek csinos ruháim meg szexi ruháim mint a többi nőnek, miniszoknya kivágott felső...nem is mernék ilyet felvenni,különben is a mellem lóg pénz meg nincs olyan jó melltartókra. Párommal ma mentünk volna bulizni 1órán keresztül kerestem mit vegyek fel ami szexi de nem találtam ilyet. A vége az lett, hogy sírva fakadtam, hogy ocsmány vagyok. 2hete fogyózok 5kg lement.
2011. júl. 2. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Hajrá!!

2 hét 5kg. 4 hét 10kg 8 hét 20kg :DD

2011. júl. 2. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyosak a duci lányok,és számomra még sokkal izgatóbbak is,mint a gebék..:)
2011. júl. 2. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

2 hét alatt 5 kg? Az nem semmi..Eszel valamit azért remélem...Ha ideges vagy attól csak jobban fogysz, ezt tapasztalatból mondom.

Te viszont magad ellen beszélsz. Ha elakarod fogadni magad, akkor nem fogyóznál. Azért keztél el fogyózni, mert nem sikerült elfogadni magadat. Igaz? Ugyanakkor barátod is van. Valószínűleg azért, mert szeret és tetszel neki úgy, ahogy vagy. Kisebbségi komplexumod mindig is lesz, ha csak nincs nagyon nagy önbizalmad. Te viszont már 20 éves vagy és ilyen óirási önbizalmat csak a szülők nevelésétől lehet elérni, amit te már nem nagyon kapsz ha jól sejtem. Neked kell eldöntened magadban, hogy mi a célod.

Ja és csak, hogy tudd. A pénz nem minden.

2011. júl. 2. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Tükör minden nap és találj magadon olyan dolgokat amiket szeretsz. Amúgy hogy fogyózol az egy jó pont és hogy már fogytál is. Ha lesz majd egy kis súlybeállásod, ne ijedj meg és ne hagyd abba. Ez egy fontos lépés lesz Neked is.
2011. júl. 2. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Na figyelj!

1. Van barátod, nem? Ergo csak nem lehetsz egy bányarém.

2. Hol van az előírva, hogy csak az szép, aki mellét-s*ggét közszemlére teszi?

3. Egy telt nő is lehet nagyon szép. Csak ne azon sóvárogjon, hogy a manapság "divatos" módon tegye ki midnenét, és félmeztelenül mászkáljon. Szolídan, elegánsan.

Neked nem fogyókúra kell, hanem egy pszichológus...

2011. júl. 2. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha van párod, akkor nincs itt semmi gond! Hisz már nem kell senkinek sem megfelelned! Neki Te vagy a legszebb!!

Ui.: Ne gyorsan fogyj, mert akkor a bőröd nem tudja követni a fogyást és lógni fog. Egyél 3 óránként keveset és este 6 után ne. + mozogj egy kicsit.

Én normális testalkatú vagyok, még sincs senkim, szóval fel a fejjel!!!! (:

2011. júl. 2. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi nagyon kedvesek vagytok. Szülőtöl sose kaptam önbizalmat kiskorom óta nincs apu se anyu úgyhogy igen ebbe van valami. Fogyóhoz meg muszáj a kitartás és igen azért kezdtem el, hogy tetszek magamnak.
2011. júl. 2. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
áh hallod én mostanában nem ebédeltem néha mert nem voltam éhes és 65ről 61 lettem, a rohadt életbe xD 183 centimmel, el fogok fogyni xD Látod nekem meg ez a bajom xD
2011. júl. 3. 02:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy duci lány az igazán szép és nőies!
2011. júl. 3. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!