Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el magam?
Hajrá!!
2 hét 5kg. 4 hét 10kg 8 hét 20kg :DD
2 hét alatt 5 kg? Az nem semmi..Eszel valamit azért remélem...Ha ideges vagy attól csak jobban fogysz, ezt tapasztalatból mondom.
Te viszont magad ellen beszélsz. Ha elakarod fogadni magad, akkor nem fogyóznál. Azért keztél el fogyózni, mert nem sikerült elfogadni magadat. Igaz? Ugyanakkor barátod is van. Valószínűleg azért, mert szeret és tetszel neki úgy, ahogy vagy. Kisebbségi komplexumod mindig is lesz, ha csak nincs nagyon nagy önbizalmad. Te viszont már 20 éves vagy és ilyen óirási önbizalmat csak a szülők nevelésétől lehet elérni, amit te már nem nagyon kapsz ha jól sejtem. Neked kell eldöntened magadban, hogy mi a célod.
Ja és csak, hogy tudd. A pénz nem minden.
Na figyelj!
1. Van barátod, nem? Ergo csak nem lehetsz egy bányarém.
2. Hol van az előírva, hogy csak az szép, aki mellét-s*ggét közszemlére teszi?
3. Egy telt nő is lehet nagyon szép. Csak ne azon sóvárogjon, hogy a manapság "divatos" módon tegye ki midnenét, és félmeztelenül mászkáljon. Szolídan, elegánsan.
Neked nem fogyókúra kell, hanem egy pszichológus...
Ha van párod, akkor nincs itt semmi gond! Hisz már nem kell senkinek sem megfelelned! Neki Te vagy a legszebb!!
Ui.: Ne gyorsan fogyj, mert akkor a bőröd nem tudja követni a fogyást és lógni fog. Egyél 3 óránként keveset és este 6 után ne. + mozogj egy kicsit.
Én normális testalkatú vagyok, még sincs senkim, szóval fel a fejjel!!!! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!