Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el magam, miután valaki évekig rombolta az önbizalmam? Tovább lennt.
Na. A helyzet nálam is valamennyire hasonló volt, de én férfi vagyok. :) Ezeket a dolgokat csak úgy lehet túltenni magunkat, hogy szépen "leszarjuk" ami a múltban történt...
18/F
Hát igen, engem a gimiben folyamatosan basz.gattak, mert nem voltam olyan ember, aki mindig visszavág, és így rám szálltak(1-2ember), nem is vettek komolyan, éppen ezért nem is volt barátnőm akkor!
Most sincsen, de mostmár azért, mert megszoktam, és nem nagyon van kedvem tenni is érte valamit, majd lesz valahogy alapon, ami persze tudom, hogy nem jó. Viszont most átfordultam a másik oldalra, bár most lennék gimis, minden másképp lenne :)
Szard le ki mit mond, mert kik ők, hogy téged megítéljenek!!! Nehogy már, ha neked jó, más nem fontos, én már eljutottam ide, és király így :) Persze nem lettem bunkó, ugyanolyan vagyok, mint régen, csak bátrabb!
Remélem sikerül neked is, majd visszanézek még ide, hogy mit írsz vissza, és beszélhetünk még, ha akarod ;)
Üdv. 21/F
Értékes nő vagy és ezt el is kell hinned. A barátaid nem véletlenül voltak melletted, pláne nem 3 évig! Fogadd el és gyűjts egy kis önbizalmat. Kérdezd barátaidat, párodat mit szeretnek benned és mit nem. Leginkább magaddal kell ezt a harcot megvívnod, ami nem fog egyik napról a másikra menni. Egy boldog párkapcsolatot és elég türelmet a párod részéről!
25F
Szerintem ezen mással nem tudsz segíteni, csak is azzal hogy nem törődsz ennyire mélyen más véleményével! Általános iskolában én is számtalanszor megkaptam a "melletlen" jelzőt, most sem sokkal nagyobb a mellbőségem mint akkor, még is tökéletesen jól érzem magamat a bőrömben, mert tudom, hogy akinek nem tetszek, annak nagyobb mellekkel sem tetszenék, aki pedig szeret, az elfogad olyannak amilyen vagyok, és nem kritizál! Építő jellegű tanácsa lehet... de abban a pillanatban ahogy ez átfordul kritikába, nincs miről beszélni!
Igen is állj a tükör elé, és sorold fel azokat a testrészeidet, amiket szeretsz magadon! Ez így eléggé betegen hangzik, de egy idő után eljutsz oda, hogy megtanulod értékelni és elfogadni magad a természetes állapotodban! Egy sportcipőben, farmerben, smink nélkül is lehet valaki gyönyörű szép, nem kell ahhoz egy órát készülődni! Ha más nem, próbálj önbizalom növelő könyvet keresni könyvtárban, esetleg könyvesboltban, de akár neten is pár cikket... Ha teljesen átprogramozod a gondolkodásmódodat (gondolom most nem a legpozitívabb), megtanulod kezelni azt is, hogy olyan vagy amilyen, és mások is alkalmazkodjanak néha hozzád, ne te mindig másokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!