Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már olyan kapcsolatotok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan kapcsolatotok, ahol a pasi nagyon domináns volt? Olyanokra gondolok hogy mindent ő szabott meg, h mit vegyél fel, hova mehetsz, mit mikor csinálj, és ha azt mondta akkor muszáj volt?

Figyelt kérdés

Vagy van olyan pasi, aki ilyen? Tudom, hogy ha tényleg ilyenben lenne részem, az biztos rossz lenne, de így fantázia szinten tök beindít :$ Ez biztos nem normális, de hát ez van...

Ha volt már ilyen, meséljetek mi hogy volt stb...csak úgy érdekel :)

17L

2011. júl. 2. 17:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Most van ilyen kapcsolatom és nagyon jó. :) A pasim nem féltékeny és agresszív, csak domináns. Pl. ha vele vagyok, nem hordhatok alsóneműt, csak akkor, ha meg van. Akkor szexelünk, amikor ő akar, habár engem sem kell erőltetni, mert én is mindig akarom. :P Van, amikor csak leszophatom, ő nem csinál velem semmit. Csinálta ezt velem 1 hétig és nem is masztizhattam. Aztán egy hét után mikor keféltünk, hatalmasakat élveztem. Imádom azt, hogy uralja a szexuális életünket. Különben meg van minden szabadságom. Ihatok alkoholt, mehetek a barátnőimmel bulizni... Viszont, ha feleselek vele, vagy piszkálódok, akkor elfenekel. :) És ez borzasztóan felizgat. Egyszer rajtakapott, hogy maszturbálok, anélkül, hogy megkérdeztem volna előtte, hogy szabad -e. Összekötött kezekkel kellett aludnom és teljesen meztelenül. 3 napig minden egyes napon csak addig nyalta a puncim többször is, míg közel kerültem az orgazmushoz, de nem engedett elélvezni. És így. :) Nekem ez nagyon jó. 21/N.
2012. júl. 22. 18:57
 22/23 A kérdező kommentje:
aaatyaúristen utolsó, én pont ilyenre vágyom! annyira irigyellek! hol ismerkedtetek meg, hol lehet ilyet találni? fú, már az is felizgatott ahogy ezekbe belegondoltam.. :)
2012. júl. 26. 18:33
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyesmi a kapcsolatom, bár sajnos csak ritkán találkozunk, mert távkapcsolat. Sokszor nem engedi, hogy elélvezzek, de pl képet kell küldenem neki, vagy leírni, hogy ha épp megengedte, hogy magamhoz nyúljak akkor mire gondoltam, hogy ő el tudjon rá menni :) Mindig azt mondja, hogy annak elégnek kellene, hogy legyen nekem, hogy ő élvezi.. És igaza is van, elég :) Szeret elfenekelni, meg a hajamnál fogva szopatni, meg néha csak úgy félrerakni, miután használt.. Imádom!! És az a legjobb benne, hogy ezen kívül rettentően figyel arra, hogy én hogy érzem magam éppen, és néha látom is, hogy "kiesik a szerepéből", mert azt figyeli én jól vagyok-e. És teljesen egyenrangúak vagyunk a kapcsolatban, ezt leszámítva, hogy szex és az én részemről bármilyen élvezet akkor van, ha ő azt mondja..
2012. szept. 7. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!