Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatotok, ahol a pasi nagyon domináns volt? Olyanokra gondolok hogy mindent ő szabott meg, h mit vegyél fel, hova mehetsz, mit mikor csinálj, és ha azt mondta akkor muszáj volt?
Vagy van olyan pasi, aki ilyen? Tudom, hogy ha tényleg ilyenben lenne részem, az biztos rossz lenne, de így fantázia szinten tök beindít :$ Ez biztos nem normális, de hát ez van...
Ha volt már ilyen, meséljetek mi hogy volt stb...csak úgy érdekel :)
17L
Én pasim is ilyen (próbál lenni). Amíg lebegett körülöttem a rózsaszín felhő, addig sikerült is neki. Aztán egyszercsak kinyílt a szemem és megelégeltem, a sarkamra álltam. Nem szakítottam vele, csak egyszerűen már nem hagyom magam.
Ennek viszont semmi köze a dominanciához. Próbálnak annak tűnni, de valójában piszok gyenge lelkű, önbizalom-hiányos emberek az ilyenek, nem pedig valódi dominancia, amit mutatnak.
22/L
Nekem nincs pasim,de emlékeztet a szitu az öcsém zsarolgatásaira.Amikor a hallgatásáért cserébe olyanokat kért hogy ő szabja meg hogy milyen ruhában legyek,vagy hogy kinek mit engedjek látni a bájaimból, mintha véletlen lenne.
14L
Engem a volt párom nem engedett el a barátaimmal, így először teljesen elszigetelődtem. Aztán egy este megerőszakolt. Ez van... 2 évig voltunk együtt. Akkor voltam 19 éves, ő 23. Teljesen összetörtem lelkileg. Azóta sem álltam talpra. Ez egy éve történt.
20L
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:48
én is ilyen pasival vagyok. az elején hagytam,most már kezd felnyílni a szemem. nálad nem fenyegetőzött,hogy ha nem azt csinálod amit ő mond,akkor szakít? meg ilyesmi? most már sok mindenben képes vagyok neki ellent mondani,de még így is úgy érzem hogy ő irányít..
Szia! Ha szeretnél beszélgetni, írj mailt, mert itt nem sűrűn járok :)
agica89@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!