Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már olyan kapcsolatotok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan kapcsolatotok, ahol a pasi nagyon domináns volt? Olyanokra gondolok hogy mindent ő szabott meg, h mit vegyél fel, hova mehetsz, mit mikor csinálj, és ha azt mondta akkor muszáj volt?

Figyelt kérdés

Vagy van olyan pasi, aki ilyen? Tudom, hogy ha tényleg ilyenben lenne részem, az biztos rossz lenne, de így fantázia szinten tök beindít :$ Ez biztos nem normális, de hát ez van...

Ha volt már ilyen, meséljetek mi hogy volt stb...csak úgy érdekel :)

17L

2011. júl. 2. 17:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Én ilyen voltam, fel is jelentettek... Na mit szólsz hozzá? Egy lány pár hétig, vagy hónapig tűri ezt, de egy idő után öntudatra ébred, és akkor kezdődik a háború.
2011. júl. 2. 17:27
 2/23 anonim ***** válasza:

Az rendben van, hogy beindít a dominancia, épp ezért keres egy nő maga mellé férfit, nem papucsot:)

De tudod ki szabná meg nekem mit tehetek és mit nem. Hidd el, csak gondolatban tetszene a dolog, te is sík ideg lennél egy ilyen embertől és örömmel csomagolnád össze a holmiját :D

2011. júl. 2. 17:28
 3/23 WhiteLabel ***** válasza:
50%

nálunk az van amit én mondok:D

Én vagyok a főnök, nincs mese, azért azt nem szabom meg hogy mit vegyen fel, de ha el akar valahova menni mindig megkérdez, persze ez fordítva már nem így működik:D

2011. júl. 2. 17:28
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem velem történt, a legjobb barátnőmmel.

A pasi tényleg MINDENT megszabott neki, nem ihatott energiaitalt, 11 kor le kellett feküdnie, nem találkozhatott a barátnőivel, nem mehetett el házibulikba vagy szórakozni, nem mehetett moziba, nem hordhatott farmert, nem moshatott túl gyakran hajat (nem vicc!)

de már szerencsére szakítottak, mikor a csajnak megjött az esze, és rájött hogy ez nem szerelem, amit a pasi csinált vele!

16L

2011. júl. 2. 17:32
 5/23 anonim ***** válasza:
17:32 - na ugye, erről beszélek, előbb-utóbb mindenki fellázad. hány éves volt a csaj, és hány éves a pali?
2011. júl. 2. 17:33
 6/23 anonim ***** válasza:
negyedik vagyok. csaj 14, pasi 18. tiszta szégyen volt.
2011. júl. 2. 17:34
 7/23 anonim ***** válasza:
szintén negyedik vagyok. azóta a pasi már meg is fenyegette a csajt, hogy nem lesz ez így jó. mert ugye elmentünk szórakozni, mozikba, ilyenek. én koptattam le a pasit, szegény lány egész nap sírt, mert már nem szerette a pasit, ezért is szakítottak.
2011. júl. 2. 17:35
 8/23 anonim ***** válasza:
besz*rás! tipikus! csak egy 14 évessel volt képes megcsinálni ezt... 17 éves lehet úgy herénteremtette volna a köcsögöt, hogy csak na...
2011. júl. 2. 17:36
 9/23 anonim ***** válasza:
még én is megtettem, 16 évesen! :D bár nem volt az a tipikus kigyúrt pasi. én meg ugye sportoló vagyok, és jó magas.:D
2011. júl. 2. 17:38
 10/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:32

Privát e-mail a válasz írójának

Szerintem te az én egyik legjobb bnőmről írtál. Vagy legalábbis kísértetiesen hasonlít a story... Az én bnőm sem ihatott enegia italt és ha meglátta nála az üveget azt kellett hazudnia, hogy én ittam azt ott és ottfelejtettem a palackot. meg ilyenek. A csajszit nem nikinek hívják?

2011. júl. 2. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!