Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatotok, ahol a pasi nagyon domináns volt? Olyanokra gondolok hogy mindent ő szabott meg, h mit vegyél fel, hova mehetsz, mit mikor csinálj, és ha azt mondta akkor muszáj volt?
Vagy van olyan pasi, aki ilyen? Tudom, hogy ha tényleg ilyenben lenne részem, az biztos rossz lenne, de így fantázia szinten tök beindít :$ Ez biztos nem normális, de hát ez van...
Ha volt már ilyen, meséljetek mi hogy volt stb...csak úgy érdekel :)
17L
Az rendben van, hogy beindít a dominancia, épp ezért keres egy nő maga mellé férfit, nem papucsot:)
De tudod ki szabná meg nekem mit tehetek és mit nem. Hidd el, csak gondolatban tetszene a dolog, te is sík ideg lennél egy ilyen embertől és örömmel csomagolnád össze a holmiját :D
nálunk az van amit én mondok:D
Én vagyok a főnök, nincs mese, azért azt nem szabom meg hogy mit vegyen fel, de ha el akar valahova menni mindig megkérdez, persze ez fordítva már nem így működik:D
Nem velem történt, a legjobb barátnőmmel.
A pasi tényleg MINDENT megszabott neki, nem ihatott energiaitalt, 11 kor le kellett feküdnie, nem találkozhatott a barátnőivel, nem mehetett el házibulikba vagy szórakozni, nem mehetett moziba, nem hordhatott farmert, nem moshatott túl gyakran hajat (nem vicc!)
de már szerencsére szakítottak, mikor a csajnak megjött az esze, és rájött hogy ez nem szerelem, amit a pasi csinált vele!
16L
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:32
Privát e-mail a válasz írójának
Szerintem te az én egyik legjobb bnőmről írtál. Vagy legalábbis kísértetiesen hasonlít a story... Az én bnőm sem ihatott enegia italt és ha meglátta nála az üveget azt kellett hazudnia, hogy én ittam azt ott és ottfelejtettem a palackot. meg ilyenek. A csajszit nem nikinek hívják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!