Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek e elovaladektol terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek e elovaladektol terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok .Egy 18 eves lany vagyok nem tul nagy tapasztalattal nemreg fekudtem le a baratommal .A kerdesem az lenne lehetek e terhes az elovaladektol .A baratom egyszer se ment el bennem meg ovszerrel se mert nem vagyok az a bator fajta es kb ketszer csinaltuk ovszer nelkul de par percig,mondjuk akkor meg nem tudtam mekkora kockazattal jar.Varom a valaszokat .Elore is koszonom.
2011. júl. 2. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
igen lehetsz.
2011. júl. 2. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, természetessen, lehetsz terhes. F.
2011. júl. 2. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
tízezredjére ia ugyanaz a válasz : igen lehetsz terhes pusztán az előváladéktól.
2011. júl. 2. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
38%

HAHAHAAA gyereket fogsz szülni höhöö szét fog szakadni a hátsód a szüléskor és viheted oviba meg csöcsörészhetsz vele

bibíí

2011. júl. 2. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:
előfordulhat, de nem nagy a valószínűsége. Ez inkább akkor rizikós, ha közösülés előtt, nem régen volt ejakulációja és nem volt vizeletürítés utána, ebben az esetben előfordulhat hímivarsejt az előváladékban.
2011. júl. 2. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:

18 évesen ennyire nehéz beütni két szót a keresőbe?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=el%F5v%E1lad..

2011. júl. 2. 15:09
 7/9 anonim válasza:

"Egy 18 eves lany vagyok nem tul nagy tapasztalattal nemreg fekudtem le a baratommal."

Nem túl nagy tapasztalattal? Ne haragudj és nem bántani szeretnélek, de előbb tájékozódni kellett volna/ kellene és csak utána belemenni!

A szex ugyan jó dolog, de nem játék! Máskor remélem jobban odafigyelsz.

Egyébként igen, előváladéktól is teherbe lehet esni.

De ha nagyon aggódsz, akkor 72 órás tabi.

2011. júl. 2. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Kis eséllyel, de lehet terhes, igen.

Én arra lennék kíváncsi hogy ha tudod magadról hogy nincs tapasztalatod, és nem is vagy megfelelően felvilágosítva, akkor miért nem az előtt kérdezel rá a dolgokra valakitől (pl itt) mi előtt neki állsz csinálni? Ha nem tudod hogy megráz-e az áram ha belenyúlsz a 220-ba akkor azt gondolod hogy kipróbálod és majd utána megkérded megrázhatott volna-e az áram? A szex nagy felelősséggel jár. Normál esetben. Tájékozódni kellene mi előtt az ember belekezd. Aztán meg megy abortuszra.

2011. júl. 2. 15:19
 9/9 anonim válasza:
Nem nagy a valószínűsége, de előfordulhat.
2011. júl. 2. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!