Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek e elovaladektol terhes?
HAHAHAAA gyereket fogsz szülni höhöö szét fog szakadni a hátsód a szüléskor és viheted oviba meg csöcsörészhetsz vele
bibíí
18 évesen ennyire nehéz beütni két szót a keresőbe?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=el%F5v%E1lad..
"Egy 18 eves lany vagyok nem tul nagy tapasztalattal nemreg fekudtem le a baratommal."
Nem túl nagy tapasztalattal? Ne haragudj és nem bántani szeretnélek, de előbb tájékozódni kellett volna/ kellene és csak utána belemenni!
A szex ugyan jó dolog, de nem játék! Máskor remélem jobban odafigyelsz.
Egyébként igen, előváladéktól is teherbe lehet esni.
De ha nagyon aggódsz, akkor 72 órás tabi.
Kis eséllyel, de lehet terhes, igen.
Én arra lennék kíváncsi hogy ha tudod magadról hogy nincs tapasztalatod, és nem is vagy megfelelően felvilágosítva, akkor miért nem az előtt kérdezel rá a dolgokra valakitől (pl itt) mi előtt neki állsz csinálni? Ha nem tudod hogy megráz-e az áram ha belenyúlsz a 220-ba akkor azt gondolod hogy kipróbálod és majd utána megkérded megrázhatott volna-e az áram? A szex nagy felelősséggel jár. Normál esetben. Tájékozódni kellene mi előtt az ember belekezd. Aztán meg megy abortuszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!