Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen feltételekkel oráloztok?
Üdv!
A kérdésemmel azt szeretném megtudni, hogy milyen feltételei vannak annak, hogy a pasitokat/egy éjszakás lovagotokat orálisan kényeztessétek.
GOndolok arra, hogy gumival, vagy anélkül..?
Tudjátok-e hogy orálisan is el lehet kapni egy csomó féle replát, többet közt a HIV vírust is? Ezt mennyire mérlegelitek a) egy éjszakásnál
b) komoly kapcsolatnál
Mennyire tartjátok reálisnak a veszélyeit? Lenyelitek-e vagy a lenyelésnek mennyi köze van a betegség elkapástól való félelemhez?
Egyéb feltételek...? Pl szerelmesnek kell lennetek hozzá, vagy előbb csinálja-e a pasi nektek...?
Illetve ha nem oráloztok, annak mi az oka, és ennek ellenére elvárjátok-e a nyalást? (ez főleg egyéjszakásnál lényeges, és főleg ilyen betegségelkapási aspektusból)
Illetve fordítva: van-e olyan hogy ti csináljátok egyéjszakásnál, viszont nem igénylitek hogy nektek is csinálják?
Azt elfelejtettem, hogy egy másfél éves kapcsolatom volt, a mostani pedig majdnem 4 éve tart.
20/L 01:00
Sosem volt egyéjszakás kalandom, és nem is tervezem, hogy valaha lesz. Szerelmeskedni kizárólag komoly kapcsolatban érdemes. Ha viszont egy kapcsolat komoly, ott már simán meg tudom beszélni a párommal az ilyesmit (neki volt-e már valaha bármilyen nemi betegsége, stb), és nem kell tippelnem, hogy vajon elkaphatok-e tőle valamit, vagy sem.
Tehát az első két kérdésedre a válasz:
Tudom, hogy orálisan is el lehet kapni fertőzéseket, de
a) sose lenne egyéjszakás kalandom, mivel nem tudok "úgy" együtt lenni mással, hogy nincsenek érzelmek.
b) komoly kapcsolatnál megbízom a páromban, ha kell, rákérdezek a betegségekre, egyszóval nem kockáztatok semmit sem
Ami az orált (vagy csak úgy általában az együttlétet) illeti, nekem kell hozzá a szerelem. Anélkül nem működik, nem tudok hozzáérni, egyszerűen nemtom... taszít. Ha viszont szeretem a páromat, akkor elfogadom őt mindennel együtt és semmi gondom sincs vele.
Én csináltam előbb orált a barátomnak, de ő sose szokta kérni, mindig azt mondja, hogy nagyon örül neki, de ő nem fogja mondani, hogy csináljam. Akkor csináljam csak, amikor úgy érzem vagy ha kedvem van hozzá, ő nem erőltet semmit sem. De szívesen csinálom neki, mert szeretem őt. Ez nálunk fordítva is így működik, én se szoktam kérni tőle, hogy viszonozza, de ő mindig megteszi.
Gumi nélkül szoktunk, mind a ketten. Ez megint csak az a bizonyos "bizalom-kérédés". Tudjuk egymásról, hogy nincs semmiféle nemi bajunk, tehát a gumi sem lényeges.
Ami a lenyelést illeti... nos, volt már rá példa, hogy lenyeltem, ha a barátom véletlenül idő előtt ment el, és nem tudtam volna sehová sem kiköpni. Nem a kedvencem, ez tény. De ahogy mondtam, szeretem a barátomat és elfogadom őt mindennel együtt. Az is csak ő, az is hozzá tartozik, az ő része, belőle van... szóval ha úgy jön ki a lépés, akkor megteszem. Ha tehetem, inkább még azelőtt elhúzódok, hogy elélvezne, és befejezem neki kézzel, vagy ha mást nem, akkor kiköpöm (pl. közös zuhanyzásnál mindig végig szoktam csinálni, de nem nyelem le). A szájbaélvezéssel amúgy nincs akkora gondom, csak a lenyelés bizarr számomra egy kicsit, de ha máshogy nem lehet megoldani, még az is belefér.
Én nem szoktam elvárni, hogy csak ő kényeztessen engem, általában mindig viszonzom. Van persze olyan alkalom, hogy valamiért csak az egyikünk kényezteti orálisan a másikat, de a következő együttlétnél mindig megadjuk a tartozást. ;)
Amúgy nálunk én sokkal előbb csináltam neki, mint megengedtem volna, hogy ő csinálja nekem. Ez volt az első komoly kapcsolatom, tapasztalatlan voltam, és nem tudtam, mi lenne a reakciója, új volt a helyzet is, ezért féltem egy picit a dologtól... de azóta már nagyon élvezem. :)
Eddig összesen 3 kapcsolatom volt, ebből 1 lett komoly, a másik 2 csak néhány hónapig tartott és mindössze a csókig jutottunk.
Szex és orál csak ebben az 1 komoly kapcsolatban van.
Egyéjszakásom pedig sosem volt.
20/L (párom 22/F)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!