Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok milyen feltételekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen feltételekkel oráloztok?

Figyelt kérdés

Üdv!

A kérdésemmel azt szeretném megtudni, hogy milyen feltételei vannak annak, hogy a pasitokat/egy éjszakás lovagotokat orálisan kényeztessétek.

GOndolok arra, hogy gumival, vagy anélkül..?

Tudjátok-e hogy orálisan is el lehet kapni egy csomó féle replát, többet közt a HIV vírust is? Ezt mennyire mérlegelitek a) egy éjszakásnál

b) komoly kapcsolatnál

Mennyire tartjátok reálisnak a veszélyeit? Lenyelitek-e vagy a lenyelésnek mennyi köze van a betegség elkapástól való félelemhez?

Egyéb feltételek...? Pl szerelmesnek kell lennetek hozzá, vagy előbb csinálja-e a pasi nektek...?

Illetve ha nem oráloztok, annak mi az oka, és ennek ellenére elvárjátok-e a nyalást? (ez főleg egyéjszakásnál lényeges, és főleg ilyen betegségelkapási aspektusból)

Illetve fordítva: van-e olyan hogy ti csináljátok egyéjszakásnál, viszont nem igénylitek hogy nektek is csinálják?

2011. júl. 2. 01:27
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Még két kérdés lemaradt:

Ha gumival csináljátok a pasinak, akkor ő "kockáztasson-e"? Ez el van-e várva, csak mert ugye puncira nem lehet gumit húzni.

Kérlek benneteket, hogy kort is írjatok, esetleg szexuális méreleget (pl 3komoly kapcsolatbeli partner+2 egy éjszakás)

2011. júl. 2. 01:30
 2/23 anonim ***** válasza:
83%

Egyéjszakás nem volt, néhány párhónapos kapcsolat csak pettinggel volt, plusz 3 komolyabb kapcsolat. Ebből kettőben volt orális szex, gumi nélkül csináltuk mindkét irányban. Le nem nyelném sosem, és a mostani partneremnek a szájbaélvezést sem engedem, mert gusztustalannak érzem.

Ha tegyük fel, belemennék egyéjszakásba, akkor 100%ban csak gumival nyúlnék hozzá, neki is csak úgy hagynám. (Lehet nyalni gumin keresztül is, ha nagyon akar, vagy ilyen folpack, vagy félbevágott gumi, ilyesmi..), vagy inkább ne is csinálja. Ha nem mostam előtte-utána fogat meg nem is ettem semmit, ami felkarcolhatta volna a számat, meg elvileg ő sem csinált hasonlót, nem élvez rám, és mindenhez használunk gumit, akkor a herpeszen (szájról szájra elkapva) kívül elvileg kb mindentől védve vagyok. A HIV-től legalábbis biztosan.

Egyébként egy tény: ha lenyeli valaki, akkor KISEBB eséllyel kapja el a HIV-et, mintha a szájában tartja néhány másodpercig még. (Ezt így nem kitaláltam, hanem a szűrésen az orvos mondta.) Amúgy azért fél évente-évente nem árt elmenni, mert ingyen van és megnyugtat. Ha meg mégis gáz van, már egész jól kezelhető, és legalább nem fertőzöl meg mást. :D

19/N

2011. júl. 2. 01:41
 3/23 anonim ***** válasza:
72%

Ja persze, végülis mindenről írtam, csak a kérdésedre nem válaszoltam. :D

Nekem szerelem kell hozzá, de önmagában ez nem elég, a pasi hozzáállásán is múlik. Ha követelőzik, akkor semmiképpen sem. Barátom mielőtt először lefeküdtünk volna (egyikünk sem volt már szűz), kérdés nélkül kinyalt, majd NEM is jelezte, hogy szeretne viszonzást. Következő alkalommal sem szólt, nem is célozgatott rá, aztán az az utáni alkalommal már megkapta, szintén nem kérte. Értékelem, hogy hagyta hogy én döntsem el, hogy én mikor akarom csinálni. Egyébként nem azért nem kérte, mert nem szeretné, mert hallottam már tőle ezzel kapcsolatban érdekes kijelentéseket korábban (meg később is), de nem részletezném. :D

19/N megint

2011. júl. 2. 01:45
 4/23 anonim ***** válasza:
60%

Ha össze is jönne egyéjszakás, nagyon korlátozva lenne. Félek a betegségektől, nem lehet tudni. Orál, akár ide, akár oda kizárva. Alkukat lehet kötni. Például húzzon gumit és úgy mehet akár hátulra is. Ez azonban elv, mert nem megyek vele egyéjszakásba.

Állandó partneremmel van orál, kölcsönös. Azért mentem bele, mert akartam. E miatt le is nyelem, mert jól esik. Tudod, az ok inkább lelki. Nagyon odáig van értem. Ő volt az első férfi, aki hátul is - te kifejezéssel élve - orálozott. Onnan kezdve nem kérdés, nyelni akarok, akarom, hogy bennem legyen. Nagyon szeretem őt!

2011. júl. 2. 02:21
 5/23 anonim ***** válasza:
A hátúl orálozást úgy érted hogy kinyalta a popsidat?
2011. júl. 2. 07:49
 6/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mennek a pontok!

0:41-estől kérdezem, hogy annyira biztos abban, hogy a gumi mindentől megvédi őt és a partnert is? Mert mondjuk ahhoz, hogy a HPV terjedjen, a gumi nem kellő akadály. A puncinyál azért csak áttapad a pénisz tövéhez, zacskóra stb. És vissza felé is: csak csak odadörgölődzik az intim bőrfelület a puncihoz.

Think again!

Amúgy utolsó válaszoló: Igen, szerintem úgy gondolhatta :D

2011. júl. 2. 11:00
 7/23 anonim ***** válasza:

De a HPV-t pl a világon bármivel el lehet kapni, bár az még egy pár fokkal kezelhetőbb, mint a HIV. Volt egy kellemetlen gyulladásom egyszer, és az első hpv tesztem pozitív lett, akkor is kaptam mindenféle gyógyszert, és még azt is közölték, h most kb. egy-két hónapig még csak ne is fürödjünk együtt, bár az gondolom nem csak emiatt a vírus miatt volt, de mindegy. :D Azt mondta az orvos, h azt se szabad, pedig a gyulladás már elmúlt, és a partneremnek is kellett gyógyszert szedni. Aztán azóta csináltak még kb 5 tesztet, és mivel mind negatív lett, ezért az első volt fals-pozitív, de részletkérdés. :D

19/N

2011. júl. 3. 01:03
 8/23 anonim ***** válasza:
59%

20/L

én csak gumival csinálom, sosem engedném hogy sperma legyen a számban, lenyelni meg aztán végképp nem

kinyalást meg nem várom el, ha a pasim nem szeretné én nem kérem rá hogy nyaljon ki (főleg mert eddig még senki se tudott így örömöt okozni)

2011. júl. 3. 17:14
 9/23 A kérdező kommentje:

Kedves 20L, nagyon sajnálom, hogy nem volt még dolgod olyan pasival, aki jól nyalt volna. Nekem eddig nem volt gond a technikámra. Ha gondolod írj privit :-)

Amúgy ment a pont mindenkinek

2011. júl. 3. 21:10
 10/23 cicus9615 ***** válasza:
22%
Én orálnál kielégitem a pasimat .. és gumi nélkül, meg azért elvárnám h ő is viszont de vhogy nekem ezt sose tudták viszonozni ..én még soha nem is élveztem el.. . áltba nem nagyon befolyásol a virusok mert ovatosabbnak is lehet lenni..és igazábol tök mindegy h ki csinálja előbb ..és ehhez nem kell a szerelem de a sok szeret igen , mert ugye ez a kettő nem ugyanaz. amugy 4 komoly kapcsolatom volt/van. 15/L
2011. aug. 19. 00:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!