Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok milyen feltételekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen feltételekkel oráloztok?

Figyelt kérdés

Üdv!

A kérdésemmel azt szeretném megtudni, hogy milyen feltételei vannak annak, hogy a pasitokat/egy éjszakás lovagotokat orálisan kényeztessétek.

GOndolok arra, hogy gumival, vagy anélkül..?

Tudjátok-e hogy orálisan is el lehet kapni egy csomó féle replát, többet közt a HIV vírust is? Ezt mennyire mérlegelitek a) egy éjszakásnál

b) komoly kapcsolatnál

Mennyire tartjátok reálisnak a veszélyeit? Lenyelitek-e vagy a lenyelésnek mennyi köze van a betegség elkapástól való félelemhez?

Egyéb feltételek...? Pl szerelmesnek kell lennetek hozzá, vagy előbb csinálja-e a pasi nektek...?

Illetve ha nem oráloztok, annak mi az oka, és ennek ellenére elvárjátok-e a nyalást? (ez főleg egyéjszakásnál lényeges, és főleg ilyen betegségelkapási aspektusból)

Illetve fordítva: van-e olyan hogy ti csináljátok egyéjszakásnál, viszont nem igénylitek hogy nektek is csinálják?

2011. júl. 2. 01:27
1 2 3
 11/23 needtoknow ***** válasza:
94%

Én csak a fogaimat szoktam kivenni.

81/N

2011. aug. 19. 00:56
 12/23 anonim ***** válasza:

Csak olyan fiúval jövök össze, akivel kölcsönösen szerelmesek vagyunk egymásba, és csak olyannal kezdek bármiféle szexuális kapcsolatot, akivel párkapcsolatban élek. Tehát nálam a szerelem alapfeltétel.

Épp emiatt időbe is telik, mire ilyesmihez érünk, addigra pedig 100%-ig megbízok a páromban, így sose jutott eszembe, hogy óvszerben csináljam. Persze tisztában vagyok a betegségekkel és a terjedésükkel, de az 1. barátomnak én voltam az 1. barátnője, a mostaninak 1 volt előttem, akivel gumi nélkül szexelt ugyan, de a lánynak nem volt előtte másik barátja. Tudom, hogy máshonnan is el lehet kapcsi fertőzéseket, de igazából amúgy is fogamzásgátlót szedek, szóval ugyanúgy fertőzzük egymást oda-vissza a barátommal, mindegy, hogy orálnál húzok-e gumit.. De azt elég illúziórombolónak tartanám... És hogy őszinte legyek, én szeretem a barátom ízét, és nincs gondom az ondó ízével sem, simán lenyelem. Igazából egyik fiúnál sem gondolkoztam rajta, hogy ne tegyem meg, mert nem undorodok tőle, és úgy éreztem, az egész hangulatot elrontanám vele, ha másképp lenne vége.

Az egyéjszakásról nincs mit mondanom, soha nem mennék bele olyan "kapcsolatba".

20/L

2011. aug. 19. 01:00
 13/23 anonim ***** válasza:

Jah és én nem várom el a viszonzást, viszont örülök neki, hogy a barátom imád orálozni, és hát igazából ez az egyetlen módja annak, hogy kielégüljek, szóval ha szeretkezünk, akkor vagy kielégít orálisan, vagy nekem nem lesz orgazmusom (bár 3 éve szorgalmasan próbálkozunk...), és ezt nem szeretné, így mindig letámad engem előbb :D Nála pedig előjátékként szoktam orálozni, de a "piros betűs" napokon sokszor kényeztetem így, de arra is volt már példa, hogy orállal ébresztettem :)

20/L

2011. aug. 19. 01:06
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
15 éves kiscsaj, 4 komoly kapcsolat... besirok bmeg
2011. aug. 19. 01:36
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
félóra 4ezer egy óra 8
2011. aug. 19. 01:38
 16/23 cicus9615 ***** válasza:
attol h én hamarabb találtam meg a szerelmet nem is biztos h akkor az elsőnél már nem voltam szűz-.-.... de igen az egyik másfélévig, és utánna meg ilyen 3-4 honapos kapcsolatok és most is bene vok egy komolyba.. én nem szeretem a lézengő tipusu kapcsolatot .... .! ez a 01:36-nak szólt -.-
2011. aug. 19. 02:59
 17/23 anonim ***** válasza:

túl sokat körülményeskedsz kérdező!

orálhoz nemkell gumi, csak ismerd a csajt, tudd, hogy tiszta!

A nők mindig igénylik oda vissza mert amire veled végez belecsurran a bugyijába.

25F

2011. aug. 19. 06:56
 18/23 anonim ***** válasza:
A nemi betegségektől nem tartok, csak komoly kapcsolataim szoktak lenni. Egy szűrés is belefér akár, tekintve hogy nem szeretnék életem végéig gumit használni. Szép dolog a bizalom, de az egészség még szebb. Orálhoz szerelmesnek kell lennem. Nem csak ahhoz hogy csináljam, hanem ahhoz is hogy kapjam. Számomra ez többet jelent mint egy normál közösülés. Ha megvan a teljes bizalom és a szerelem (előbbi azért lényeges hogy el tudjak lazulni teljesen közben) akkor mehet a móka. De én szoktam kezdeni úgymond. Addig nem engedem hogy engem orálisan kielégítsenek amíg én nem tettem meg legalább pár alkalommal. Az kell hozzá hogy később teljesen át tudjam adni magam az orális örömöknek:) Nálam ez valamiért így működik. "Erőszakoltam" már magamra hogy kinyaljanak úgy hogy még éreztem nincs itt az ideje. Hát egyáltalán nem tudtam élvezni sajnos.
2011. aug. 19. 07:39
 19/23 anonim ***** válasza:

Én speciel gumival nem szeretek orálozni, az alapból az egésznek a hangulatát veszi el. De tegyük hozzá, hogy egyéjszakásom is csak egy volt, de az amolyan leittam magam/részegek voltunk mind a ketten féle egyéjszakás volt. Szóval, akkor sem használtunk gumit az orálhoz. Megjegyzem, a leitatás rész azért volt, mert sehogy sem akartam megengedni, hogy kinyaljon az illető. Igazából a mostani páromnak is csak egy komolyabb veszekedés után engedtem meg, egyszer. Nem szeretem, valamiért taszít a dolog. Viszont csinálni szeretem, főleg, ha a lompos gazdájához érzelmileg kötődöm. Emígy, ha szívesen is csinálom, akkor nem sokáig. Őszintén szólva, ha már odáig jutok a partneremmel, hogy nyalogatjuk meg tapogatjuk egymást, eszembe sem jut betegségeken agyalni, vagy azon parázni, mit nem hordozhat magában. Gumit csak akkor húz a pasi, ha már a tényleges szexre kerül a sor.

több rövidebb kapcsolat, 2 komolyabb (ezekben volt szex, és ezzel járó dolgok, amik téged érdekelnek), 1 egyéjszakás

18/l

2011. aug. 19. 08:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Jah, és igen, ha úgy adódik, lenyelem. De ezt csak a mostani páromnál.
2011. aug. 19. 08:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!