Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha túl hamar elmegyek? (5-10perc) vagy kevesebb :S:|
Önkielégítésnél minél tovább próbáld tartani.
Ugyanennél amikor már azt érzed hogy kb "98%-nál" vagy akkor lassíts,majd vidd fel 99re és lassítsd 10 másodpercet..
És csináld ezt 2-3 percig.
Az ágyban ne végig arra gondolj,hogy milyen jó.Gondolj kocsira,focira,zenére,a Balász-showra mindegy pár hétig ameddig megszokod,hogy nem 10 perc alatt durran a bomba hanem 40 perc alatt mondjuk.
Gumiból vastagabbat vegyél.
Régebben már attól szinte el tudtam menni , ha csak ránéztem a csajom gömbölyű fenekére.
Én is sokat küzdöttem ezzel a problémával , mert a gyors önkielégítés amit művelünk , az arról szól , hogy minél hamarabb a gyönyört.Ezt sikerült az ágyba is bevinnem és hülyén is éreztem magam , hogy gyorstüzelőként gondol rám az aktus után.
Ám nekem is anno segítettek , hogy -hogyan is kezeljem.
Először is kezd azzal , hogy önkielégítés közben próbálgasd azt , hogy amikor már majdnem elmennél , hirtelen abbahagyod és várd meg míg lelankad.Ezzel megtanulod azt , hogy uralkodj a vágyaidon és , hogy bármikor kitudj szállni majd a barátnődből.Következőnek pedig azt kell megtanulnod , hogy ne folyamatosan az aktusra koncentrálj , hanem kicsit rugaszkodj más területekre.Pl : mi történt aznap veled , vagy egy jó filmre amit kedvelsz , de bármi lehet.Ne izgulj annyira nem fogsz tudni elrugaszkodni, hogy teljesen lelankadjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!