Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha túl hamar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha túl hamar elmegyek? (5-10perc) vagy kevesebb :S:|

Figyelt kérdés
Mivel tudnék rajta változtatni?:S nagyon örülnék egy pár hasznos tanácsnak.. ha van..
2011. júl. 1. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Önkielégítésnél minél tovább próbáld tartani.

Ugyanennél amikor már azt érzed hogy kb "98%-nál" vagy akkor lassíts,majd vidd fel 99re és lassítsd 10 másodpercet..

És csináld ezt 2-3 percig.

Az ágyban ne végig arra gondolj,hogy milyen jó.Gondolj kocsira,focira,zenére,a Balász-showra mindegy pár hétig ameddig megszokod,hogy nem 10 perc alatt durran a bomba hanem 40 perc alatt mondjuk.

Gumiból vastagabbat vegyél.

2011. júl. 1. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
én ha másra gondolok csak elkezd puhulni xdd és ez szar :s veled vagyok kérdező
2011. júl. 2. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
gyakorlattal jobb lesz. Minél többet csinálod annál jobban fog menni :)
2011. júl. 4. 23:28
 4/7 anonim válasza:
100%

Régebben már attól szinte el tudtam menni , ha csak ránéztem a csajom gömbölyű fenekére.

Én is sokat küzdöttem ezzel a problémával , mert a gyors önkielégítés amit művelünk , az arról szól , hogy minél hamarabb a gyönyört.Ezt sikerült az ágyba is bevinnem és hülyén is éreztem magam , hogy gyorstüzelőként gondol rám az aktus után.

Ám nekem is anno segítettek , hogy -hogyan is kezeljem.

Először is kezd azzal , hogy önkielégítés közben próbálgasd azt , hogy amikor már majdnem elmennél , hirtelen abbahagyod és várd meg míg lelankad.Ezzel megtanulod azt , hogy uralkodj a vágyaidon és , hogy bármikor kitudj szállni majd a barátnődből.Következőnek pedig azt kell megtanulnod , hogy ne folyamatosan az aktusra koncentrálj , hanem kicsit rugaszkodj más területekre.Pl : mi történt aznap veled , vagy egy jó filmre amit kedvelsz , de bármi lehet.Ne izgulj annyira nem fogsz tudni elrugaszkodni, hogy teljesen lelankadjon.

2011. júl. 5. 00:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Lidocain 5% krém, vény nélkül. Arra vigyázz, hogy keserű, szóval orál előtt ne kend fel. Am elérheted vele, hogy nem érzel kb semmit, én amikor filmeztem, mindig használtam. Ott voltak már ilyen görcsoldó injekciók is, de szerencsére nekem ment anélkül is, aztán más okok miatt kiszálltam a felnőttfilm iparból
2011. júl. 5. 07:00
 6/7 anonim válasza:
Próbálj meg tovább maradni..esetleg olvass újságot..
2011. júl. 5. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt ilyen problémánk és az időnkénti pózváltás (mármint szexnél) segített rajta.
2011. júl. 7. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!