Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőn miért nincs egyetlen jó csaj sem? Miééééérrrtttt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 01:51
31/34 anonim válasza:
Mert a jó csajoknak nincs szükségük társkeresőre ;D
32/34 A kérdező kommentje:
Én tudok élőben is ismerkedni, csak most kb. egy félévig nincs időm, és ezért fogant meg bennem az ötlet. Meg mások is javasolták. Sztem egyébként mások is járnak hasonló cipőben mint én...
2011. júl. 1. 22:38
33/34 A kérdező kommentje:
20/L: írtam privit.fogsz majd válaszolni ?
2011. júl. 1. 22:39
34/34 anonim válasza:
Ha jó csaj így van vele, az első nap 100-200 elvél elég pakk neki egy kapocslathoz. Tehát 1/365 esély még annál is aki még oda is reg-el, hogy az nap van ott mint te.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!