Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőn miért nincs egyetlen jó csaj sem? Miééééérrrtttt?
"csinos vagyok" - az 80+% kövér :( :C sajnos
És az hol csinos?
Kedves kérdező! Van olyan, hogy az ember nem a neki való környezetben van, akkor váltani kell. Ha felmerült benned, hogy igazam lehet, akkor ezek szerint más körülmények se olyan jók a jelenlegi helyeden. Ha így van, ne félj váltani, rossz lehet elégedetlenül leélni egy életet.
Ja és ha az egyik válaszoló a "csinos vagyok = kövér vagyok"-kal rám célzott, akkor nagyon bukta :) 170 cm vagyok és 58 kg, 38-as méret. Nem föld alatt bunkerből írok, de nem is abból az égi palotából, ahova sok szép, de nagyképű lány képzeli magát. Tisztában vagyok az értékeimmel és a hibáimmal, ettől én "jobb csaj"-nak érzem magam, mintha 2 hetente műkörmöt csináltatnék és a boltba is csak tűsarkúban mennék le.
Szerintetek netes társkeresőkön össze lehet szedni jó csajokat?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..
-> "csinos vagyok" - az 80+% kövér <-
Nem tévedtem, mert értelmes és normális az nem vagy. ->az 80+% kövér<-
4 együtt soha nincs a neten kedves, normális, szépség, más külső jó tulajdonságok
www.tinirandi.hu - in vagy fake vagy egy nap alatt talált az összes szép. Most melyik a valószínűbb?
regisztráció és utolsó belépés közti időpont
"4 együtt soha nincs a neten kedves, normális, szépség, más külső jó tulajdonságok"
Hát a neten lehet, hogy nincs. De miért nem lehet a való életben ismerkedni? Nyilván nem regisztrál társkeresőre az a lány, aki amúgy is találna partnert.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!