Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Netes társkeresőn miért nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresőn miért nincs egyetlen jó csaj sem? Miééééérrrtttt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 01:51
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
3.06: Eskü, hogy nincs egy jó csaj sem a környezetemben , a szemem szerencsére még jó :). Vagy aki van annak már barátja van, megházasodott, gyereke van. Milyen rosszul is hangzik :p
2011. júl. 1. 03:30
 12/34 A kérdező kommentje:
dr végbéla: nagyon szellemes vagy, de ha tudnád, mekkorát tévedsz, nagyot néznél...
2011. júl. 1. 03:33
 13/34 A kérdező kommentje:
02.15: 24 vagyok.
2011. júl. 1. 03:34
 14/34 A kérdező kommentje:
Prostikhoz pedig nem megyek, bármit is mondtok. Néztem is az oldalt, amit átküldtél, de nem is jönnek be ezek a csajok, sztem nagyrészük gusztustalan. A kedvességet meg megkérdőjelezném, amennyire én hallottam, ha a kertben az akácfa törzsével csinálom, még az is élvezetesebb mint egy örömlánnyal. Meg amúgy is, ez nálam elvi kérdés... Úh. egyéb megfejtést várok a problémára...
2011. júl. 1. 03:38
 15/34 anonim ***** válasza:

Írj privit. :D

20/l

2011. júl. 1. 03:42
 16/34 anonim ***** válasza:
Vannak jo csajok, en is ott talaltam meg a szerelmemet.
2011. júl. 1. 07:09
 17/34 anonim ***** válasza:

07:09-es Vagy ízlés ficamos, vagy egy hárpiát vett el.

"Mert a jó csajoknak nem kell társkereső, ahhoz hogy jó pasit találjanak." - Én átnéztem sokat. De egy sem volt ott, aki nem rém bunkó lett volna, és a sok éves átlagnál szebb lett volna. Nem velem voltak bunkók , hanem született bunkók.

Aki nem ocsmány és bunkó egyben és nő. Annak a sok pasi udvarlástól nincs se ideje, se ereje, se kedve sincs társkeresőre regisztrálni.

2011. júl. 1. 08:05
 18/34 anonim ***** válasza:
Forma vagy, kérdező! :DDD Én nem mondanám magam bombázónak, de "jó csaj" vagyok, ha ez összefoglalva annyit jelent, hogy csinos vagyok, van stílusom, egyéniségem. De sose jutna eszembe, hogy netes társkeresőre regisztráljak, nem vagyok a híve, inkább személyesen ismerkedek, eddig nem voltam magányos :) És bizony, ha a környezetedben, a való életben nem látsz egy jó csajt se, onnan lépni kell, mert az nem állapot! :P
2011. júl. 1. 09:51
 19/34 anonim ***** válasza:
A jó csajok manapság ha egy hónapig is magányosak, akkor kibírhatatlan személyiségük van. Egy hónap alatt meg nem jutnak el odáig hogy regisztráljanak egy oldalra.
2011. júl. 1. 10:10
 20/34 A kérdező kommentje:

09:51: Arra gondolsz, hogy váltsak foglalkozást,munkahelyet, lakhelyet, szomszédokat vagy esetleg várost. Vagy esetleg mindet egyszerre ? Hát végül is mondasz vmit.

Szóval komolyra fordítva a szót nem olyan egyszerű az embereket egyik napról a másikra lecserélni magad körül. Egyébként ha tényleg jó csaj vagy, és még a szikra is ott van a szemedben, akkor talán annak a rejtet populációnak lehetsz a tagja, akik a föld alatt élnek valami atombunkerekben, és akiket már sok-sok éve keresek , de nem találok. Feltételezem, hogy az előbbi hozzászólásodat is az atom bunekeredből írtad. Az ilyen kérdések igazán jól aktiválják a föld alatt, atombunkerekben élő gyönyörű szép, káprázatos, fantáziadús lányokat... Csak a való életben nem lehet vhogy találkozni velük...

2011. júl. 1. 10:43
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!