Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kihullott farokszőrt találsz egy nap?
Figyelt kérdés
A sajátodat természetesen. Nemet is.2011. júl. 1. 00:06
21/25 anonim válasza:
Nemtudom nekem nem hullik néha kicsit megmetszem de nem tudom még sose találtam :D
18/F
22/25 anonim válasza:
Előző, ha jól emlékszem három év alatt az összes lecserélődik.
Ha jól keresnétek. Akkor összes osztva 1000, a napi átlag.
De tavasszal és ősszel amúgy jobban hullik.
Kivétel aki borotválja. Bár van szőrnek hagymája is.
23/25 anonim válasza:
Én heti egyszer szépen ledúrom borotvával, akkor olyan 70 szál jön le :) De így hogy borotválom, nem hullik legalább.
18/F
24/25 anonim válasza:
Jól számolsz kb. 7-10 ezer szál összesen.
25/25 anonim válasza:
Borotváld, akkor nem látod, ha hullik és nem fárasztasz bennünket ilyen idióta kérdéssel. De amúgy grat, sok hülye kérdés van itt, de ezt a témát még nem olvastam egyszer se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!