Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kihullott farokszőrt találsz egy nap?
Figyelt kérdés
A sajátodat természetesen. Nemet is.2011. júl. 1. 00:06
1/25 anonim válasza:
sajátomat egyet se, pároméból akad bőven az ágyban
amúgy vicces hogy farokszőrt kérdezel, sajátot de írtad hogy írjunk nemet
2/25 anonim válasza:
reggelre egy egesz regiment var a takaro alatt.
3/25 anonim válasza:
Kábé 31 db saját farokszőrt találok egy nap.
17/L
4/25 A kérdező kommentje:
durva, a válaszolók 90, 80, 70 százalékban okosak
2011. júl. 1. 00:11
5/25 anonim válasza:
figyelitek :D
ha alulrol fölfele nézitek az elöttem szólókat akk 70 80 90 %-ban hasznosak a válaszok :D
növekvő sorrend :P
6/25 A kérdező kommentje:
ezek szerint a kérdés 100%-ban jó, én nekem 60-ban kéne hasznosnak lenni, majdnem talált, jelenleg 62.
a továbbiakban egyre hülyébbek válaszát olvashatjuk
2011. júl. 1. 00:12
7/25 anonim válasza:
basszus kérdező ugyanakkor irtuk XD
8/25 anonim válasza:
Úgy 2-3-at az alsógatyámban és fürdéskor amikor megmosom, marad olyan 3-4 a kezemen, azt pedig gyorsan lemosom a lefolyóba.
9/25 A kérdező kommentje:
lol, én is ezt írtam, kb egyszerre írtuk:D
2011. júl. 1. 00:14
10/25 anonim válasza:
30 20 10 0 -10 -20 :D XD már csak az lenne a nagyobb poén :D
ismét én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!