Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elsősorban lányoktól kérdezem:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban lányoktól kérdezem: ti mennyi idő után feküdtetek le először a barátotokkal?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból... :D
2011. jún. 30. 14:35
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Már 2 éve szerettük egymást, de nem voltunk együtt, aztán mikor összejöttünk, utána egy héttel feküdtünk le :) És már kiskorunk óta ismertük egymást :)
2011. júl. 3. 22:56
 32/36 anonim válasza:
Ja és 16/L :)
2011. júl. 3. 22:56
 33/36 anonim ***** válasza:
4 hónap és 2 hét. 18/L (akkor 2 hónap híján 18 voltam)
2011. júl. 3. 23:02
 34/36 anonim ***** válasza:

"2 hét után feküdtünk le.. 3hónaposak vagyunk most. :) "

Ezeket a válaszokat úgy bírom =P

2011. júl. 3. 23:39
 35/36 anonim ***** válasza:
hát én sajnos elég fiatalon 15 évesen feküdtem le a barátommal, egy év után. De még ma is együtt vagyunk 4 éve és szeretünk szerelmeskedni:) Ő neki is és nekem is az első volt minden téren:P és szeretjük egymást nagyon mostis és én úgy gondolom h vele szeretném leélni az egész életemet és ő is igy érzi remélem igyis lesz bár lehet naív vagyok, de engem még nem értek sérelmek. Apróbb veszekedésektől eltekintve boldogok vagyunk ugyh nem bántam meg:) de én fél évig "csak" csókolóztam vele mást nem engedtem mert fiatalnak éreztem magam eléggé. 18L
2011. júl. 4. 00:06
 36/36 anonim ***** válasza:
És még én vagyok leszólva, hogy kiröhögöm a kis "csitriket", hogy egy szép mosoly láttán dőlnek XD 15 évesen mit bánjon meg, emberek, gondolkozzatok már xDD Épp, hogy kiejtette a kezéből a babát és már is cseréli faszra? Ez normális? 18 és létemre ha egy csaj hónapon belül befekszik, szakítok vele mert nem egy ribancccal akarok járni. Pedig nem 15 éves lánykákról van szó...
2011. júl. 4. 01:02
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!