Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányoktól kérdezem: ti mennyi idő után feküdtetek le először a barátotokkal?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból... :D2011. jún. 30. 14:35
1/36 anonim válasza:
A mostanival előszor 4 nap híján 1 hónap.
15/L
2/36 anonim válasza:
a járás 53. napján. (de már fél éve ismertük egymást, és ott voltunk a másik életében)
21/L
3/36 anonim válasza:
Hát az enyém bonyolult volt. Együtt voltunk 1 hónapot. Szakítottunk, egy fél évet nagyon közeli barátok voltunk. Összejöttünk újra majd 2 hét után feküdtünk le.. 3hónaposak vagyunk most. :) Tehát volt előzménye a dolgoknak, nem mentegetőzésképpen csak elszeretném kerülni hogy elítéljenek hogy túl korai meg stb. nem volt az:) 16/L
4/36 anonim válasza:
az laza. 15 évesen nem tudtál legalább 1 hónapot várni az elsővel?
5/36 anonim válasza:
1,5 hónapja voltunk együtt :) most 3 hónaposok vunk... 20/L
6/36 anonim válasza:
Ez nekem vagy az legelső hozzászólónak szólt.? ugyanaz 16/L.
7/36 anonim válasza:
Nem nem tudtam, tudtam volna várni fél évet is? De minek? nem akartam várni. Most voltunk hat hónaposak és nem bántam meg, hogy akkor lefeküdtem vele, mert csodálatos volt. Egyszerűen tökéletes.
8/36 A kérdező kommentje:
Jajj, most az a 4 nap... Amúgy még mindig jobb, mint mikor a 12-13 éves lányok már a 6. pasival bújnak ágyba... :P Köszönöm a válaszokat! :)
2011. jún. 30. 14:41
9/36 anonim válasza:
Nem azon múlt szerintem. Meg az egy olyan szépen sikerült délután/este volt, hogy meg kellett vele koronázni. :)
10/36 anonim válasza:
Hát igazábaól az első is azt mondta, hogy a MOSTANIVAL egy hónap után, ergo nem ez volt az első...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!