Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elsősorban lányoktól kérdezem:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban lányoktól kérdezem: ti mennyi idő után feküdtetek le először a barátotokkal?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból... :D
2011. jún. 30. 14:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
30%
Kajak már azért jövök fel ide, hogy röhögjek a sok 14-16 éves ribancon, akit 2 hét alatt gerincre lehet vágni, ha akarja az ember. Szánalmas XDD
2011. júl. 3. 20:14
 22/36 anonim válasza:
100%
1. nap
2011. júl. 3. 20:24
 23/36 anonim ***** válasza:
20.14es mekkora gyökér vagy...Ha egyszer nem bánták meg, és nem is minden héten 5 pasival kavarnak, akkor te mit szólod le őket?
2011. júl. 3. 20:42
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd, csak irigykedik, mert neki egy tizenéves ribit se sikerül megdöntenie... :D

Én az első alkalommal 4 hónapot vártam a barátommal (16 évesen) a mostanival meg a 3. randin... És már fél éve tart. :)

20L

2011. júl. 3. 20:48
 25/36 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de igazat adok a 20:14-esnek. 14-15 évesek szexelnek, ez szerintem nem normális. És nem vagyok irigy.
2011. júl. 3. 20:51
 26/36 anonim ***** válasza:

én én én egyszerüen nemértem... 15 évesen 1 hónap után... meg 16 évesen "nem mentegetőzik" hogy 2 hét után, ááá csak annyira komoly a kapcsolat hogy együtt voltak szakitottak megin összejöttek aztán... most ha egyszermár szakitottak?? én ezt nemértem...

mi 9 hónap után jutottunk odáig barátnőmmel, pedig ő is 18+ volt már mikor összejöttünk is, és mindketten szüzek voltunk, szóval... nemértem ezt a rohanást...

és az a 15 éves aki hatalmas féléves járás után még nem bánta meg... majd megbánja pár évvel később amikor rájön hogy mennyire fontos volt azt akkor megtenni... nemmondom elhiszem hogy van, aki 15 évesen rátalál arra akivel érdemes, na de ennyi nincs, mint ahányan itt azt képzelik... olvassák csak el azoknak a 20 körüli lányoknak a válaszát, akik arról irnak hogy 14-15 évesen elvesztették féléves kapcsolatban és rájöttek hogy nem kellett volna, mert végre tényleg komoly kapcsolatban egészen más a dolog...

na de mindegy ettől úgysem lesz más a világ, csak egy kis felszisszenés, bocs hogy szóltam :)

2011. júl. 3. 21:13
 27/36 anonim ***** válasza:
Bakker olvastam egy tök hasonló sztorit az elején. 3. vagy 4. válasz volt. Szitu ugyanaz. Egy hónapig együtt, félév szünet *bár nem igazán beszéltünk =/* és most lassan harmadik hónapja együtt. *w* jahh ööhm egy hónap után feküdtünk le *a második járás alkalmával* És iiiiiiimádoooooom. <3
2011. júl. 3. 21:19
 28/36 anonim ***** válasza:
2 hónap után, 16 és fél évesen. Így egy év után is ugyanúgy szeretem. :) 17/L
2011. júl. 3. 21:29
 29/36 Regci ***** válasza:
100%
B@sszus azértgondoljunk már bele... 16 éves vagyok 12-13 évesen bäzmeg még barbiztam nem dugt@m,14 évesen csókoloztam először ,16 évesen még szűzvagyok és erre büszke.Itt a kis taknyok akik a nyolcadikos biologia könyvet sem látták azok már szexelnek??? Hogyisvanez?? Szégyen és az ilyen kis r.bancok (mert másra nem minősítem) azzal büszkélkednek h h megb@.szták őket?? Édes kis szíveim ugy megkérdezném anyukádat (amikor a játékot veszi neked) hogy tudja e h a lánya k.rv@? 14 évesen nyaloka valo a szádba nem f@.sz.Mivanveletek,megőrült a viláááág? Ui.:Elnézést a vulgáris fogalmazásért
2011. júl. 3. 21:33
 30/36 anonim válasza:

én két hónap után.

18l

2011. júl. 3. 22:35
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!