Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » RÁm miért csak azok a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RÁm miért csak azok a pasik buknak akiknek van barátnőjük?

Figyelt kérdés
4 olyan pasi is van aki összejönne velem,pedig van barátnőjük.Tehát engem csak arra használnának hogy kisérletet tegyenek arra én jobb vagyok mint a jelenlegi párjuk..ez elég lealacsonyító...
2011. jún. 30. 14:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

14:15-nek:

Milyen "B" oldal? Nekem már a "C" oldal forog, az is visszafelé!

Tudod, harminc felett már minden nap ajándék! Na, megyek a járókeretemért.

34/F

2011. jún. 30. 15:08
 22/32 A kérdező kommentje:

14:38as

te egy igazi s*ggfej lehetsz,ellenben

2011. jún. 30. 15:11
 23/32 anonim ***** válasza:

Példa:

Barátnő: Barbie, Barát: Ken, harmadik csaj: Cindy

Ken csapja a szelet Cindynek aki nem akar belemenni a dologba anélkül hogy Ken szakítana Barbieval, de azért adja Ken alá a lovat. Ken megígéri hogy hamarosan sort kerít hogy megmondja Barbie-nak többé már nem szereti őt és vége. Persze ez csak nem akar bekövetkezni. Barbie mindent megtud, úrinő módjára felajánlja Kennek a békés szakítás lehetőségét, jobb alkalma sosem lesz Kennek. Erre Ken összefossa a gatyáját és sír rí, hogy Barbie ne hagyja el őt, mert hiszen annyira de annyira szereti. Ken cselekedete mindenkinek jól esett. Barbienak és Cindynek is. Nagyon. Akkor happy end a sztori ha mindkét lánynak van annyi esze hogy Ken két szék közül a pad alá zuhanjon pofával előre. Szerintem ez a leggyakoribb sztori. Sajnos sok ilyet láttam már, és sok ilyen pasit ismerek. És rengeteg olyan lány van akik bedőlnek az ilyen s.ggfejeknek. Öröm hallani hogy van olyan szingli lány akit inkább taszítanak az ilyen fiúk mint sem hogy meg akarják kaparintani maguknak az áruló természetű herceget. Fog majd rád bukni normális srác is, engem is sokáig csak az ilyenek találtak meg. Évekig:) Amúgy nem arra kíváncsiak hogy jobb vagy-e mint a jelenlegi párjuk. Csak szeretik a változatosságot, szeretnek cicázni, flörtölni más lányokkal és hát nem tudják hol a határ. Amit meg a párkapcsolati problémáikról mesélnek a felét se hidd el. Az ilyen egyedeknek rendkívül élénk a fantáziájuk és roppant kreatívak ha hazugságok kieszeléséről van szó amelyekkel együttérzést válthatnak ki ellenkező nemű kiszemeltjükben. Csak azzal nem számolnak hogy nem minden nő veszi be a kamuszövegeiket. Bár nagyon sokan igen:) Hány éves vagy? Hol ismerkedtél meg ezekkel a kis fütyikkel?:)

2011. júl. 14. 14:17
 24/32 A kérdező kommentje:

hát jól felvázoltad a dolgot,igazad van!:)

21 vagyok és van akit már gimi óta ismerek,van akit egyetemen ismertem meg..sajnos

2011. júl. 14. 14:43
 25/32 anonim ***** válasza:
Kérdező..te pont az a típusú csaj lehetsz,akivel senki nem tudna elképzelni komolyabb kapcsolatot annak ellenére hogy jól nézel ki,viszont egy laza numerára bárhol,bármikor sor kerülhet...
2011. júl. 14. 14:55
 26/32 A kérdező kommentje:
ezt honnan veszed?
2011. júl. 14. 15:01
 27/32 anonim ***** válasza:

Én meg az a típus vagyok, akit a barátnők utálnak. Nem baj, hogy nem mászok a pasijukra, sőt, ha tudom, hogy a srácnak barátnője van, nagyon is odafigyelek arra, hogy ne tűnjön úgy, hogy közeledek felé, mégis utálnak, úgy néznek rám, mint a véres rongyra, pedig még csak kihívóan sem öltözködöm... Én lassan ott tartok, hogy nem merek hozzászólni egy-egy ismerősömhöz, mert nem akarom, hogy a barátnője meressze rám a szemét. Biztosan utálnivaló a kisugárzásom, vagy nem tudom:D

Nem tudom, hogy a te problémádnak mi lehet az oka, de szerintem világosan mondd meg a srácoknak, hogy szakadjanak le rólad, mert te nem az a fajta lány vagy. Ennyi.

2011. júl. 14. 15:08
 28/32 anonim ***** válasza:
Én meg inkább úgy gondolom, hogy a kérdező egy átlagos külsejű lány, aki jófej, legalább is fiúkkal biztosan, lányokkal passz. Kedves, aranyos, közvetlen. Tökéletes haver a srácoknak, akik szeretnék ezt más területeken is kihasználni néha, de persze nem hagynák el érte a barátnőjüket. Szegénynek elég szerencsétlen szerep jutott, minek kell még leribizni is? Kérdező, sokat lógsz amúgy fiúkkal? Sok fiú haverod van? Lehet hogy azért nem közelednek normális pasik, mert tévesen azt a következtetést vonják le, hogy könnyen kapható laza kiscsaj vagy.
2011. júl. 14. 15:10
 29/32 anonim ***** válasza:

15:08

Attól hogy te nem nyomulsz a pasijukra lehet hogy azok nyomulnak rád te pedig lehet hogy nem tűnsz olyannak mint akit ez baromira zavar. Ezért lehet hogy sokan mérgesek rád. Egyébként mi az a szitu amikor beszélgetned kell egy ismerősöddel és ott van a barátnője is? Buliban, vagy hol?

2011. júl. 14. 15:18
 30/32 A kérdező kommentje:

igem,sok fiú barátom van,alapból jobban megbízok a fiúkba mint a lányokba,de a vannak lány barátaim is!

Nem adok okot nekik és nem érzem magam kivételes helyzetbe magam hogy csak velem csinálják,szerintem ha más lány ül ott mellettük akkor vele flörtölnek,és csak a lányon múlik a dolog...

Azért a félre értések végett:volt már normális barátom is:) de akkor is megkörnyékezett más..

2011. júl. 14. 15:28
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!