Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » RÁm miért csak azok a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RÁm miért csak azok a pasik buknak akiknek van barátnőjük?

Figyelt kérdés
4 olyan pasi is van aki összejönne velem,pedig van barátnőjük.Tehát engem csak arra használnának hogy kisérletet tegyenek arra én jobb vagyok mint a jelenlegi párjuk..ez elég lealacsonyító...
2011. jún. 30. 14:04
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Dettó ugyan ez a szitu nálam is.

Engedd el a füled mellett az "olyan" mondataikat, ha közömbösen viselkedsz, előbb- utóbb abbahagyják a témát.

20L

2011. jún. 30. 14:17
 12/32 anonim ***** válasza:

mindig az az érdekes akit nehéz megszerezni! ezzel sajnos (v nem sajnos, de sokszor nemelőny...) mindenki így van. és könnyen lehet hogy a fantáziájukat piszkálja hogy mivan veled hogy nem mennél bele és hogy hogyan lehetne megszerezni. de könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy ha egyszer aztmondanád hogy oké legyen, akkor meggondolnák maguk, ordas ribancnak kiáltanának ki, és maradnának a barátnőjük mellet! legalábbis remélem hogy ennyire még nem elfajzott a világ hogy 4 en is (a te környezetedből) a barátnőjüket akarnák csalni... szándékosan, hosszu ideje... nagyon rossz lenne...

el tudok képzelni én is olyan szitut hogy vkinek utalásokat tegyek meg ugy csináljak mintha akarnék vmit, pusztán azér mer érdekel hogy kapható e rá... meg jólesik ha tudok még hódítani:) de nem mennék bele semmi konkrétba az fix, soha nem csalnám meg barátnőmet.

22/f

2011. jún. 30. 14:19
 13/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,kicsit pontosítanálak,ha nem haragszol...

Kb 4 millió pasi van,aki összejönne veled,pedig van barátnőjük.

2011. jún. 30. 14:19
 14/32 anonim ***** válasza:
olyan nincs, h 1 pasi hűséges a barántőjéhez????
2011. jún. 30. 14:20
 15/32 anonim ***** válasza:

Hajaj, én is most kettő ilyen férfit tudok mondani, aki ezt csinálja a barátnője mellett. Hogy az már nem a legjobb, nem olyan, amilyennek kéne lennie..és közben próbálkozik flörtölni. Nekem hánynom kéne az ilyenektől.

Mikor mondom, kérdezem, hogy beszéljék meg, arra általában annyi a válasz "hogy ezt már nem hiszem, hogy rendbe lehet hozni". - Akkor legyél egyedülálló barom!

2011. jún. 30. 14:22
 16/32 anonim ***** válasza:
Van. A kérdés csak az,hogy meddig...
2011. jún. 30. 14:22
 17/32 A kérdező kommentje:

14:19-es

ebben lehet valami,elismerem:) de voltam már olyan szituációban,mikor tudom hogy csak rajtam múlt minden.Readásul mint mondtam,nekem beszélik ki a kapcsolatbeli problémájukat,tehát egyik se 100as ,csak nem mernek kilépni vagy nem tudom...és az a szomorú,ha nem velem akkor mással fogják megcsalni:(

Csak ez elszomorító,mert mind a 4 pasi amúgy imádnivaló: viccesek(ami nekem a legfontosabb),értelmesek,kedvesek csak a kapcsolataikhoz való viszonyuk miatt visszataszítóak,ezért kedvelem őket csak mint barát.És pont ezt az ijesztő benne,mi van ha én is megismerek egy ilyen fiút aki látszólag aranyos közben meg a hátam mögött más lánynak teszi a szépet?!:S

hát én maradnék a 4 pasinál,nem hiszem hogy többnek kellenék:)

2011. jún. 30. 14:27
 18/32 A kérdező kommentje:

14:22

ha én kérdezem arra az a válasz: "majd az idő eldönti mi legyen" vaaagy a másik kedvencem:"engem már olyan sokszor hagytak el,most arra várok hogy ő dobjon ki"(ez szinte tökéletes,egy kis önsajnálat is:D)

2011. jún. 30. 14:28
 19/32 anonim ***** válasza:

"És pont ezt az ijesztő benne,mi van ha én is megismerek egy ilyen fiút aki látszólag aranyos közben meg a hátam mögött más lánynak teszi a szépet?!:S"

Én is sokszor belegondolok ebbe:/

Van, hogy az egyik folyton a szexről beszél nekem fészen(oldalakat linkelget be, kiváncsiskodik a dolgaimról), közben meg hangsúlyozza!:'D , hogy számára a hűség nagyon fontos dolog. Na persze. Egyébként ő is jófej, látszólag rendes embernek tűnik.

2011. jún. 30. 14:35
 20/32 anonim ***** válasza:
Végre kezd felnyílni a szemetek-csajok..:)
2011. jún. 30. 14:38
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!