Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
RÁm miért csak azok a pasik buknak akiknek van barátnőjük?
Figyelt kérdés
4 olyan pasi is van aki összejönne velem,pedig van barátnőjük.Tehát engem csak arra használnának hogy kisérletet tegyenek arra én jobb vagyok mint a jelenlegi párjuk..ez elég lealacsonyító...2011. jún. 30. 14:04
1/32 anonim válasza:
Átlátod a helyzetet,a puncit látják benned semmi mást.
2/32 anonim válasza:
Az ilyeneket hagyd a francba és NE neten ismerkedj!
3/32 anonim válasza:
de milyen szövegekkel mennek oda hozzád?
4/32 A kérdező kommentje:
Egyiket se neten ismerem:)
sőt mondhatni ,én ezen kivül kedvelem is őket,bár mindig 'arra'terelődik a szó..tudom hogy problémájuk van,de miért nem beszélik meg a barátnőjükkel?
nem akarom őket elveszíteni,de ha így megy tovább kénytelen leszek..
2011. jún. 30. 14:09
5/32 anonim válasza:
De kitudja Oo lehet h szop*atni akarnak h éld bele magad és csak huzzák az agyad
6/32 A kérdező kommentje:
évek óta ismerem őket,nem most szólítottak le
ezért is fura,tudják milyen vagyok!hogy ilyet sosem tennék..
2011. jún. 30. 14:10
7/32 anonim válasza:
Itt az élő példa rá,hogy minden pasi csak egy kis pinavadász,semmi más
8/32 anonim válasza:
Előzőnek: Kikérem magamnak, nem vagyok pinavadász!
Kérdezőnek: Hogy hívnak, cica? Mit iszol?
34/F
9/32 anonim válasza:
jajj bocsi...
nem azokra gondoltam,akiknél már a "b" oldal forog...
10/32 A kérdező kommentje:
ajaj:D
2011. jún. 30. 14:16
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!