Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj ha egy nő sok pasival/férfival lefekszik?
Én 19/L vagyok és több éve komoly kapcsolatom van, viszont egy icipicit irigykedek azokra a lányokra akik "szabadok" és azzal fekszenek le akivel szeretnének.
(nem, nem fogok a barátommal szakítani , nem ez a kérdés, szeretem, csak ő volt az első és kíváncsi vagyok , de nem fogom megcsalni sem)
Oké hogy ribancok, aláírom , viszont itt a GYIK-on azt írják folyton az "okosok", hogy idővel rádöbbenek majd ezek a lányok hogy ez nem jó dolog , és azt kívánják bárcsak "normálisak" lettek volna anno...
De, miért ? Miért baj az hogy élvezik az életet?Ha tehetném, szerintem én is lefeküdnék azzal aki nagyon tetszik,függetlenül attól h mennyire ismerem (nyilván nem mindenkivel aki az utamba kerül, csak olyannal aki tényleg nagyon bejön).
Van akiből ilyenkor mikor azt mondja h ez mennyire rossz dolog , nem csak az irigység beszél , hanem tényleg őszintén mondja ,hogy ha megtehetné h azzal fekszik le akivel akar akkor sem tenné meg ? Ha mondjuk nem járna azzal a jelzővel h "qurva" és "ribanc"?
14:29:
Szép szösszenet volt, csak nagyon idealista.
"a bárkivel összefekvés"
Az hogy lefeküdtem kb. 30-40 partnerrel az nem azt jelenti, hogy megdugtam őket. Képzeld el lehet egy egy alkalmas összefekvésnek is lelki oldala és az, hogy sok partner volt, az nem azt jelenti egyenes arányosságban azt is, hogy gépiesen megdugtam őket.
Nagy részével a mai napig jó a kapcsolatom. Akkor és ott, amikor megtörtént, akkor erre volt szüksége éppen mind a kettőnknek és jól esett. Élményként éltük meg és szívesen emlékszünk rá.
A mennyiség nem feltétlen nyomja el a minőséget. De az igaz, hogy ehhez is kell egy lelki érettség ...
Azaz így összedobva a dolgokat:
- vannak a lelkileg éretlenek, akikről beszéltél, és akik valóban elítélendőek a szegényességük miatt
- vannak akik lelkileg érettek, de valamilyen okból képtelenek kapcsolatokat teremteni (gátlás, bármi), azok ilyen idealista szövegek mögé bújnak
- és vannak akik lelkileg érettek és tudják kezelni a kapcsolataikat és övék a mennyek országa ... ámen :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!