Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj ha egy nő sok pasival/férfival lefekszik?
Én 19/L vagyok és több éve komoly kapcsolatom van, viszont egy icipicit irigykedek azokra a lányokra akik "szabadok" és azzal fekszenek le akivel szeretnének.
(nem, nem fogok a barátommal szakítani , nem ez a kérdés, szeretem, csak ő volt az első és kíváncsi vagyok , de nem fogom megcsalni sem)
Oké hogy ribancok, aláírom , viszont itt a GYIK-on azt írják folyton az "okosok", hogy idővel rádöbbenek majd ezek a lányok hogy ez nem jó dolog , és azt kívánják bárcsak "normálisak" lettek volna anno...
De, miért ? Miért baj az hogy élvezik az életet?Ha tehetném, szerintem én is lefeküdnék azzal aki nagyon tetszik,függetlenül attól h mennyire ismerem (nyilván nem mindenkivel aki az utamba kerül, csak olyannal aki tényleg nagyon bejön).
Van akiből ilyenkor mikor azt mondja h ez mennyire rossz dolog , nem csak az irigység beszél , hanem tényleg őszintén mondja ,hogy ha megtehetné h azzal fekszik le akivel akar akkor sem tenné meg ? Ha mondjuk nem járna azzal a jelzővel h "qurva" és "ribanc"?
Nos....
Képzelj el egy kulcsot ami szinte minden zárat kinyit akkor az egy elég jó kulcs! (ez a pasi)
és most képzelj el egy olyan zárat amit szinte minden/akármilyen kulcs kinyit , akkor az elég fos zár nem??? (ez a nő)
igen . hallottam ezt .nagy poén-.-
de értelmes válaszokat szeretnék.
és légyszi írjátok oda h F/L +kor
Bár én férfi vagyok, azért leírom a tapasztalataimat.
19 éves koromban kezdtem el igazán csajozni, azóta több kalandom is volt, de barátnőt még sosem sikerült szereznem, pedig már erre vágyom. A barátaim, akik azóta több éves kapcsolatban élnek, sokáig irigyeltek engem, amiért én szabad vagyok és "azt dugok, akit csak akarok", illetve "mennyire izgalmas félig felhúzott nadrággal kimenekülni a lány szobájának ablakán, nehogy észrevegyen a párja" stb, miközben én már a barátaimat irigylem, akiknek az életében van egy biztos pont, van kihez odabújni, van kivel megbeszélni a problémákat, az élet nagy kérdéseit, van aki állandóan szeresse őket.
Rájöttem, hogy egyetlen kaland sem ér annyit, mint hogy otthon várnak.
Egyszer élünk,a francnak hiányzik az állandó "kontroll",féltékenykedés,elszámoltatás,ellenőrzés,
stb stb...én is élvezem az életet. (még) :)
Nincs ezzel a dologgal semmi baj. Egy nő is élvezze az életet, élje ki magát fiatalon. De legyen igényes, lehet ezt úgy is csinálni! Nem fűvel-fával, nem hitegetve senkit.
Megtetszik valaki? Meg kell mondani, hogy ez a kapcsolat most a szexről szól és kész.
Amit Te írsz: qurva, ribanc azok azok a csajok, akik válogatás nélkül, párjukat megcsalva, egyszerre több kapcsolatban kavarnak.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!