Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy baj ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj ha egy nő sok pasival/férfival lefekszik?

Figyelt kérdés

Én 19/L vagyok és több éve komoly kapcsolatom van, viszont egy icipicit irigykedek azokra a lányokra akik "szabadok" és azzal fekszenek le akivel szeretnének.

(nem, nem fogok a barátommal szakítani , nem ez a kérdés, szeretem, csak ő volt az első és kíváncsi vagyok , de nem fogom megcsalni sem)

Oké hogy ribancok, aláírom , viszont itt a GYIK-on azt írják folyton az "okosok", hogy idővel rádöbbenek majd ezek a lányok hogy ez nem jó dolog , és azt kívánják bárcsak "normálisak" lettek volna anno...

De, miért ? Miért baj az hogy élvezik az életet?Ha tehetném, szerintem én is lefeküdnék azzal aki nagyon tetszik,függetlenül attól h mennyire ismerem (nyilván nem mindenkivel aki az utamba kerül, csak olyannal aki tényleg nagyon bejön).

Van akiből ilyenkor mikor azt mondja h ez mennyire rossz dolog , nem csak az irigység beszél , hanem tényleg őszintén mondja ,hogy ha megtehetné h azzal fekszik le akivel akar akkor sem tenné meg ? Ha mondjuk nem járna azzal a jelzővel h "qurva" és "ribanc"?

2011. jún. 30. 12:53
1 2 3
 1/22 Dávidmester13 ***** válasza:
23%

Nos....

Képzelj el egy kulcsot ami szinte minden zárat kinyit akkor az egy elég jó kulcs! (ez a pasi)

és most képzelj el egy olyan zárat amit szinte minden/akármilyen kulcs kinyit , akkor az elég fos zár nem??? (ez a nő)

2011. jún. 30. 13:01
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Az az igasság ,hogy a férfiak körében ez teljesen normális ,sőt még büszkeség is..olykor szeretnek dicsekedni is vele ,hogy mennyi csajt megdöntöttek..szoval ezt én se nagyon vágom rájuk ilyenkor nem aggatnak semmien jelzőt azért ez fura..22/F
2011. jún. 30. 13:03
 3/22 A kérdező kommentje:

igen . hallottam ezt .nagy poén-.-

de értelmes válaszokat szeretnék.

és légyszi írjátok oda h F/L +kor

2011. jún. 30. 13:03
 4/22 A kérdező kommentje:
mármint az elsőre értettem
2011. jún. 30. 13:04
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja még az lemarat ...Engem eggyátalán nem zavar ,hogy hogy éli ki magát 1 csaj és hány pasi val fekütt le egészen addig amíg velem nincsen kapcsolatban.Én nem bélyegzem kur*ának.Mert akkor én meg strici vagyok?? mert mondjuk én is éltem azokal a lehetőségekkel amikor le tuttam feküdni 1 csajjal csak úgy..
2011. jún. 30. 13:06
 6/22 anonim ***** válasza:
84%

Bár én férfi vagyok, azért leírom a tapasztalataimat.

19 éves koromban kezdtem el igazán csajozni, azóta több kalandom is volt, de barátnőt még sosem sikerült szereznem, pedig már erre vágyom. A barátaim, akik azóta több éves kapcsolatban élnek, sokáig irigyeltek engem, amiért én szabad vagyok és "azt dugok, akit csak akarok", illetve "mennyire izgalmas félig felhúzott nadrággal kimenekülni a lány szobájának ablakán, nehogy észrevegyen a párja" stb, miközben én már a barátaimat irigylem, akiknek az életében van egy biztos pont, van kihez odabújni, van kivel megbeszélni a problémákat, az élet nagy kérdéseit, van aki állandóan szeresse őket.

Rájöttem, hogy egyetlen kaland sem ér annyit, mint hogy otthon várnak.

2011. jún. 30. 13:11
 7/22 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 30. 13:13
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer élünk,a francnak hiányzik az állandó "kontroll",féltékenykedés,elszámoltatás,ellenőrzés,

stb stb...én is élvezem az életet. (még) :)

2011. jún. 30. 13:13
 9/22 anonim ***** válasza:
76%

Nincs ezzel a dologgal semmi baj. Egy nő is élvezze az életet, élje ki magát fiatalon. De legyen igényes, lehet ezt úgy is csinálni! Nem fűvel-fával, nem hitegetve senkit.

Megtetszik valaki? Meg kell mondani, hogy ez a kapcsolat most a szexről szól és kész.

Amit Te írsz: qurva, ribanc azok azok a csajok, akik válogatás nélkül, párjukat megcsalva, egyszerre több kapcsolatban kavarnak.

36/F

2011. jún. 30. 13:15
 10/22 anonim ***** válasza:
52%
Nézd a másik oldalát. Ha egy nő kevés férfivel volt, vagy éppen eggyel sem, akkor ő becsülendő és igazi ritka kincs. Ha egy férfi hasonló helyzetben van, akkor azt mondják rá, hogy egy lúzer.
2011. jún. 30. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!