Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl sokat kérek? (Kérdésed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat kérek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Néha megkérem a barátnőmet, hogy előttem önkielégítsen, vagy dugjon fel magába valamit, miközben nézem, de mindig visszautasítja az óhajomat. Mit tehetnék? Túl sokat kérek? Hogy vegyem rá, hogy megtegye, amit szeretnék? 15/F
2011. jún. 30. 10:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2011. jún. 30. 10:33
 2/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy túl gátlásos a lány, és ezért nem teszi meg.

Vagy még csak rövid ideje vagytok együtt, és nincs meg e kellő bizalom, ami később még ki fog alakulni.

2011. jún. 30. 10:35
 3/14 napietus ***** válasza:
ha nem akarja, ne erőltesd, én sem tenném, pedig felnőtt nő vagyok, hátmég egy tinilány...tudod, mindnkinek más fér bele, különbözőek vagyunk. majd Te is meglátod, ha picit tapasztaltabb leszel.
2011. jún. 30. 10:35
 4/14 anonim ***** válasza:

Van egy ilyen különbség a nők és a férfiak között, hogy bár te talán szívesen "megmutatsz" bármit a lány előtt, ő szégyellős ahhoz, hogy előtted maszturbáljon. Én is az lennék, pedig már nem vagyok tinilány.

Amúgy hány éves, fiatalabb nálad?

2011. jún. 30. 10:40
 5/14 A kérdező kommentje:
4 hónapja vagyunk együtt.
2011. jún. 30. 10:40
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

Nem a kérdés rövid és a magyarázat hosszú???????

Óhaj? Szánalmas vagy kislegény. 15 éves kis gyerek vagy még. És máris óhajaid vannak egy veled egyidős lányhoz?

A szex nem az óhajokról szól kisbarátom, ennél sokkal többről....

ÉS a lány helyében már rég elküldtelek volna Szibériába!

2011. jún. 30. 10:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Ő is 15 éves, két hónappal idősebb.
2011. jún. 30. 10:43
 8/14 anonim ***** válasza:
te is egy követelőzős önző pasi vagy, mint az exem. A szexben csak olyan dolgokat kell/szabad csinálni, amit mindkét fél akar, ezt jó lesz ha észben tartod. Ha nem akarja, hagyd.
2011. jún. 30. 10:46
 9/14 anonim válasza:

sztem nincs semmi baj azal ha megkéred, csak fogadd el ha nemleges választ ad.lehet hogy meggondolja magát lehet hogy nem. mindenkinek megvannak a vágyai, nem baj ha beszélsz erről csak toleráld az ő reakcióját is. lehet egy jobb hangulatában megteszi...vagy ha már hosszabb ideje lesztek együtt.

az ilyen arrogáns megjegyzésekkel hogy "kisfiú" meg mit képzelsz ne foglalkozz.

2011. jún. 30. 10:54
 10/14 anonim ***** válasza:
te komolyan elvárod 1 15 évestől h tüzes amazon legyen? :DDDDDDDDD
2011. jún. 30. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!