Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mért nem figyelik a pasikat?
Figyelt kérdés
Azt már megszoktam, hogy nem sok reakciót váltok ki a nőkböl. Egyszerüen rám sem néznek, ugyhogy elkönyveltem nem vagyok egy jó pasi. Aztán figyelni kezdtem a nőket az utcán és a közhelyeken. Az egyik példa: Orvosi rendelőintézet, sok várakozás jó megfigyelési lehetőség. Ül egy jó nő velem szemben (Persze rám se néz ami már nem is meglepő.) De jöhetett akármilyen jó pasi, fiatal idősebb, alacsony, magas, vékony, izmos, Ő még csak egy kicsit sem nézett rájuk. MÉG EGY KICSIT SEM. Bezzeg amikor egy jó nő jött aki olyan mint ő vagy jobb nála azt feltünően és sokáig nézte addig amíg a szemével kisérni tudta. Volt olyan, hogy a közelébe ült egy másik jó nő. ÉS EGYMÁST STIRÖLTÉK. De csak olyan ovatosan. EZ csak egypélda de ez jellemző az utcán, a strandon, és minedhol....... MI A ROHADÁS VAN A NŐKKEL???????????????? NőK ÁRULJÁTOK MÁR EL!!!!!!!!!!!!!!!!!2011. jún. 30. 09:44
21/26 anonim válasza:
lehet hogy nem "nőhöz illő", de én van olyan hogy már szemmel vetkőztetem a pasikat.. én megbámulom őket. mondjuk szingli vagyok. amikor szerelmes voltam, fülig, akkor semennyire se érdekelt a többi pasi. csak ő. és ilyenkor nem stírölök pasit. csajokat meg azért szoktam, hogy uuuu de kvajó a táskája/haja/cipője akármije, vagy pedig hogy omg hogy képes igy felöltözni valaki.
22/26 anonim válasza:
ja,és olvasgas a testbeszédről. akkor észre fogod venni hogy mikor jössz be neki
23/26 anonim válasza:
hát...én konkrétan elszoktam képzelni h milyen lehet du.ni "vele" .. mármint akit éppen nézegetek...de ő semmit nem vesz észre belőle :)19L
24/26 anonim válasza:
egyszer egy csaj nézett és közben a nyelvével nyomta a pofiját belülről, gondolom elképzelte a farkomat a szájában...
25/26 anonim válasza:
vagy csak mákostésztamaradékot szopogatott kia a fogai közül...
26/26 anonim válasza:
Igen, az is lehet.Pedig az első variáns biztos jobb lett volna neki.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!