Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mért nem figyelik a pasikat?
Figyelt kérdés
Azt már megszoktam, hogy nem sok reakciót váltok ki a nőkböl. Egyszerüen rám sem néznek, ugyhogy elkönyveltem nem vagyok egy jó pasi. Aztán figyelni kezdtem a nőket az utcán és a közhelyeken. Az egyik példa: Orvosi rendelőintézet, sok várakozás jó megfigyelési lehetőség. Ül egy jó nő velem szemben (Persze rám se néz ami már nem is meglepő.) De jöhetett akármilyen jó pasi, fiatal idősebb, alacsony, magas, vékony, izmos, Ő még csak egy kicsit sem nézett rájuk. MÉG EGY KICSIT SEM. Bezzeg amikor egy jó nő jött aki olyan mint ő vagy jobb nála azt feltünően és sokáig nézte addig amíg a szemével kisérni tudta. Volt olyan, hogy a közelébe ült egy másik jó nő. ÉS EGYMÁST STIRÖLTÉK. De csak olyan ovatosan. EZ csak egypélda de ez jellemző az utcán, a strandon, és minedhol....... MI A ROHADÁS VAN A NŐKKEL???????????????? NőK ÁRULJÁTOK MÁR EL!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem bámulunk meg pasikat, ennyi. nem lenne sem nőies, sem illendő viselkedés. egyébként arról a pasiról is megvan a véleményem, aki feltűnően bámul. nézzen, azért van a szeme, de ne mint a boci az új kapura.
29/N
2011. jún. 30. 09:46
2/26 A kérdező kommentje:
Jó persze de hol marad a kedves hizelgő huncuttság????
2011. jún. 30. 09:49
3/26 napietus válasza:
az nem a nyílt, feltűnő bámulásban merül ki :)
2011. jún. 30. 09:50
4/26 A kérdező kommentje:
Na jóóó de akkoris:) Honnan tudjam, hogy szabad a hóditás?
2011. jún. 30. 09:51
5/26 napietus válasza:
erre nem tudok választ adni, mert nem ismerkedtem soha utcán vagy nyilvános helyen. de biztos tud valaki tippet adni :)
2011. jún. 30. 09:53
6/26 anonim válasza:
Lehet lezbi volt a csaj.A nők csak a nagyon jó pasikat nézik, de az is ritka, hiszen le kell győzzék a hatalmas büszkeségüket.Nekem vannak időszakok amikor egy nap megnéz egy csomó csaj és más periódusokban egy se néz rám.Kötekedni kell velük és akkor rád néznek.
2011. jún. 30. 09:57
7/26 anonim válasza:
Ha egy nő huncut, az nem azt jeleni, hogy akar is valamit a pasitól. Én is huncutkodom, persze tudom, hogy hol a határ. :) A kérdésedre a válasz pedig: a nők azért nézik meg egymást, mert ez egyfajta berögzült kényszer. Mindig a másik nőhöz hasonlítjuk magunkat.
2011. jún. 30. 09:59
8/26 FeketeNapocska válasza:
én szoktam megnézni embereket,nem csak fiatalokat hanem minden korosztályt,rájuk pillantok,kis mosoly (kedvességből),nemfogok az orvosi rendelőnél ülni, mint a szobor...de nem csak rendeléonél,hanem mindehol
2011. jún. 30. 10:00
9/26 Smartguy86 válasza:
Itt inkább az a baj, hogy te nem figyeled a nőket eléggé! A nők nem olyanok, mint te, hogy ha valami tetszik nekik, akkor lihegve bambulnak rá... Figyelj jobban, ne csak a csöcsök járjanak az agyadban, hanem érezd a nők minden rezdülését. Akkor talán majd ők is észrevesznek téged. De amíg csak egy hörgő ogrét látnak benned, addig ne várd, hogy visszajelzést kapj!
Mellesleg: rendelőbe nem pasizni járnak a nők, hanem gyógyulni.
2011. jún. 30. 10:01
10/26 anonim válasza:
egy nő már rég meglátott téged, amikor te még csak épp hogy észre vetted őt, már felmért és megalkotta a véleményét
ezek után ha tetszel neki, úgy stíröl, hogy rád se néz, de 180°-on, a periférián túl is lát téged, ha nem tetszel neki, az orrára is ülhetsz
hogy honnan tudod, hogy tetszel-e neki? sehogy, ha nem veszed észre a jeleket...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!