Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők mért nem figyelik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mért nem figyelik a pasikat?

Figyelt kérdés
Azt már megszoktam, hogy nem sok reakciót váltok ki a nőkböl. Egyszerüen rám sem néznek, ugyhogy elkönyveltem nem vagyok egy jó pasi. Aztán figyelni kezdtem a nőket az utcán és a közhelyeken. Az egyik példa: Orvosi rendelőintézet, sok várakozás jó megfigyelési lehetőség. Ül egy jó nő velem szemben (Persze rám se néz ami már nem is meglepő.) De jöhetett akármilyen jó pasi, fiatal idősebb, alacsony, magas, vékony, izmos, Ő még csak egy kicsit sem nézett rájuk. MÉG EGY KICSIT SEM. Bezzeg amikor egy jó nő jött aki olyan mint ő vagy jobb nála azt feltünően és sokáig nézte addig amíg a szemével kisérni tudta. Volt olyan, hogy a közelébe ült egy másik jó nő. ÉS EGYMÁST STIRÖLTÉK. De csak olyan ovatosan. EZ csak egypélda de ez jellemző az utcán, a strandon, és minedhol....... MI A ROHADÁS VAN A NŐKKEL???????????????? NőK ÁRULJÁTOK MÁR EL!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 30. 09:44
1 2 3
 11/26 bix ***** válasza:
én a sunyi terepszemlét szoktam "erőltetni", szigorúan arc, mell popsi sorrendben, ha "véletlenül" összetalálkozik a tekintet akkor azért egy kis mosolyt el lehet engedni, ha pozitív a visszajelzés akkor hajrá. ha passzívan elfordul, a továbbiakban nem keres szemkontaktust, akkor ennyi.
2011. jún. 30. 10:06
 12/26 anonim ***** válasza:

Nekem van barátom már egy éve majdnem és tudom hogy neki rosszul esne hogy mást megnéznék, nála jobb pasikat meg nem igazán látok.Régen szokásom volt a szemezgetés és hogy másokat stíröltem.Valószínü a kapcsolatom teszi hogy leszoktam róla, pedig nem is féltékeny típus.

L20

2011. jún. 30. 10:06
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
100%-ban igaza van az utolsónak.Ahogy beléptél a rendelőbe tuti tett egy negyedmásodperces pillantást rád és megalkotta a véleményét.Ha tetszenél neki, valószinü turkálna a hajába, vagy tenné bal lábát a jobbra majd a jobbat a balra, igazgatná a ruháját vagy ki tudja még milyen diszkrét jelek léteznek, ezt egy csaj jobban tudja.
2011. jún. 30. 10:07
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is jobban megnézem a nőket, mint a férfiakat. Arról van szó, hogy muszáj összehasonlítanom magam, hogy miben jobb, miben vagyok én jobb stb. És rengeteg nő van ezzel még így. A fiúkat meg azért nem szoktam, mert általában félreértik, nyomulni, flörtölni kezdenek, nekem meg van párom, úgyhogy ezt elkerülendő - rájuk sem nézek.
2011. jún. 30. 10:09
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj Alekosz most már van elég nőd ne kérdezzél itt ilyeneket.
2011. jún. 30. 10:19
 16/26 anonim ***** válasza:
Én igenis szoktam nézni jó pasikat csak nem feltűnően, nekem is van szemem és szeretem a szépet. De a nőket is megnézem.
2011. jún. 30. 10:24
 17/26 anonim ***** válasza:
Az okés mikor 2 nő megnézi egymást, de azt utálom mikor a hapsik méricskélik egymást.Engem szoktak csajok is nézni néha, de sokszor olyan arcot is vágnak hozzá, hogy nem tudom mire véljem.Most rossz a kedve de tetszem, vagy nem tetszik neki valami rajtam?Igazából sok mogorva arcú, faképü csaj jár az utcán, úgyhogy én is kisugárzás alapján figyelek fel egy csajra és menekülök az ilyen lelkisérült,"ne szólj hozzám" csajoktól.
2011. jún. 30. 10:37
 18/26 anonim ***** válasza:
A jóképű palikat megnézem,úgy mint minden nő.Nőket sosem szoktam bámulni,mert nem vagyok ferdehajlamú.
2011. jún. 30. 10:44
 19/26 anonim ***** válasza:

mi a fa-z van .le kell győzni a büszkeséget ..he?

ha megbámulnak engem én olyan zavarba jövök hogy próbálom észre se venni az illetőt...

v

2011. jún. 30. 11:13
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Két véleménnyel nagyon egyet értek.Ezzel:

egy nő már rég meglátott téged, amikor te még csak épp hogy észre vetted őt, már felmért és megalkotta a véleményét

ezek után ha tetszel neki, úgy stíröl, hogy rád se néz, de 180°-on, a periférián túl is lát téged, ha nem tetszel neki, az orrára is ülhetsz

hogy honnan tudod, hogy tetszel-e neki? sehogy, ha nem veszed észre a jeleket...

és ezzel:

Ha tetszenél neki, valószínű turkálna a hajába, vagy tenné bal lábát a jobbra majd a jobbat a balra, igazgatná a ruháját vagy ki tudja még milyen diszkrét jelek léteznek, ezt egy csaj jobban tudja.

amugy én 19/L is megnézem a jó csajokat, hogy szebbek e nálam.és én igenis megszoktam nézni a jó pasikat de azt úgy hogy a pasi ne vegye észre :) (mivel van barátom nem akarom h szemezésig fajuljon a dolog)

Mikor még anno barátomat (illetve akkor csak egy helyes pasi volt akivel együtt szoktunk utazni a buszon) láttam a buszon, mindig figyeltem hogy figyel -e :D szal folyton "bámultam".de ugye mikor összejöttünk mondta h ő semmit nem vett észre abból hogy én nézem :D azt hitte nem is érdeklem pedig ő nézett :)..(hozzáteszem én sem vettem észre h ő néz szal elég jól csináltuk :D)...

amugy .. azt vettem észre hogy a jó pasik is inkább suttyomban bámulják meg a nőket...elég érdekes...

2011. jún. 30. 11:35
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!