Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mért nem figyelik a pasikat?
Nekem van barátom már egy éve majdnem és tudom hogy neki rosszul esne hogy mást megnéznék, nála jobb pasikat meg nem igazán látok.Régen szokásom volt a szemezgetés és hogy másokat stíröltem.Valószínü a kapcsolatom teszi hogy leszoktam róla, pedig nem is féltékeny típus.
L20
mi a fa-z van .le kell győzni a büszkeséget ..he?
ha megbámulnak engem én olyan zavarba jövök hogy próbálom észre se venni az illetőt...
v
Két véleménnyel nagyon egyet értek.Ezzel:
egy nő már rég meglátott téged, amikor te még csak épp hogy észre vetted őt, már felmért és megalkotta a véleményét
ezek után ha tetszel neki, úgy stíröl, hogy rád se néz, de 180°-on, a periférián túl is lát téged, ha nem tetszel neki, az orrára is ülhetsz
hogy honnan tudod, hogy tetszel-e neki? sehogy, ha nem veszed észre a jeleket...
és ezzel:
Ha tetszenél neki, valószínű turkálna a hajába, vagy tenné bal lábát a jobbra majd a jobbat a balra, igazgatná a ruháját vagy ki tudja még milyen diszkrét jelek léteznek, ezt egy csaj jobban tudja.
amugy én 19/L is megnézem a jó csajokat, hogy szebbek e nálam.és én igenis megszoktam nézni a jó pasikat de azt úgy hogy a pasi ne vegye észre :) (mivel van barátom nem akarom h szemezésig fajuljon a dolog)
Mikor még anno barátomat (illetve akkor csak egy helyes pasi volt akivel együtt szoktunk utazni a buszon) láttam a buszon, mindig figyeltem hogy figyel -e :D szal folyton "bámultam".de ugye mikor összejöttünk mondta h ő semmit nem vett észre abból hogy én nézem :D azt hitte nem is érdeklem pedig ő nézett :)..(hozzáteszem én sem vettem észre h ő néz szal elég jól csináltuk :D)...
amugy .. azt vettem észre hogy a jó pasik is inkább suttyomban bámulják meg a nőket...elég érdekes...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!