Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beöltöznétek kislánynak, ha a fiútok erre kérne?
Figyelt kérdés
mert arra (is) gerjed, ha egy nő kislányként viselkedik (infantilizmus)2011. jún. 29. 20:02
11/19 anonim válasza:
"Kb. mintha azt mondanád hogy férfi + nőnek öltözött férfi = heteroszex"
Háát... ez minden csak nem heteroszex :D :D
12/19 anonim válasza:
Kérdező, a képeket elnézve: Te a csecsemőkre is beindulsz??? O.o
13/19 anonim válasza:
fhöjj, ezek a képek...
inkább egy hetedikes csaj...
14/19 A kérdező kommentje:
Nem, csak a kislánynak öltözött felnőtt nőkre. Mondtam már.
2011. jún. 29. 20:44
15/19 anonim válasza:
De akkor azt írd, hogy kisbaba, ne azt, hogy kislány.
16/19 anonim válasza:
Szerintem nem gázXD Mindenki másra indul be:D Örüljünk inkább hogy felnőtt nőkkel csinálja legalább, és nem pedig kisbabákkal:D 20:20-as voltam!
17/19 A kérdező kommentje:
Igazából a kisiskolás ami leginkább bejön, ez az oldal csak szemléltetés volt ilyet találtam csak :)
2011. jún. 29. 20:59
18/19 anonim válasza:
De hazudik itt mindenki. Ez ha nem is pedofíliáról szól... de arról szól :D vagy legalábbis olyasmiről... sweet sixteenről. És mindenki izgul erre. Gimis korosztályra. Ha a kisiskolásokra, az gáz. Gimi a jó ízlés határa. Amúgy meg minden férfi a végletekig perverz, van aki elfogadja, van aki tagadja. Az első kis kontrollal és egy perverz nővel boldog lehet, a második Soha. De ne légy pedomaci mert az gáz. Amúgy az alapötlet oké
19/19 anonim válasza:
Persze. Egyszer eloptam a nagymamám mű melleit és szőke parokáját. Sajnós este felkelt és sietve rontott ránk amiként épp a májkrémes kenyerett szopizta ki a fenekemből
de végül a nagyi megbékélt és ő is beszált élvezetes volt emelgetni a 40kg os hasi zsirját és mindenféle húspástétomos kenyérdarabokat kinyalni onnét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!