Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vihetnék a kislánynak? Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Szóval a barátom és a szülei elhivtak hozzájuk egy ebédre a kisebik testvére elsöaldozó lesz..Mit vehetnék a kislánynak?Én gondoltam egy csokor virágra,vagy?szerintetek?
És ráadásul ez lesz az első találkozásom a családdal,eléggé parázok:(
Köszönöm szépen a segitségeteket!
Szép estét mindenkinek..
Lia
2009. máj. 4. 21:21
1/5 anonim válasza:
Ha lány lennél könnyebb lenne mert akkor azt mondanám h egy kis saját készítésű sütit. De mivel nem vagy ezért... de hogy mondjak valamit sztem ne gondolj nagy dolgokra , sztem jó az a virág.(gondolj csak bele ballagásra is azt visznek)
2/5 A kérdező kommentje:
Lany vagyok:)
2009. máj. 4. 21:25
3/5 anonim válasza:
Lányból van a kérdés feladója -.-!
4/5 anonim válasza:
Ja jó bocs ott a pont. Akkor lehet azt kéne hogy viszel sütit és virágot esetleg. Igazából sütit akkor a jó ha csak úgy mész először , de ez 2dolog ötvözve (szoval virágot is vihetsz még mellesleg esetleg) Am a süti miért jó ötlet?Hát azért mert a szülei pl látják rajtad h nem vagy az a kis cica baba stb hanem sütsz főzöl stb ilyen házias dolgok és nem ítélnek el első látásra( valljuk be az első benyomás a lényeg mindenütt). ( és az én szüleimből kiindulva megvan hozzá a fantázia hogy kitallják ezeket amiket én hozzátettem kiegészítésnek)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok en meg valami a suti keszitesben,ez a baj:(
2009. máj. 4. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!