Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el h ne nézzen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el h ne nézzen kislánynak?

Figyelt kérdés

Van egy pasi,pontosan nem tudom a korát,kb.20-22 éves lehet,én pedig 15 vagyok.Neten ismerkedtünk meg,de még nagyon az elején vagyunk,igazándiból nem is éppen társkereső oldalon,hanem egy teljesen más témával kapcsolatban.Eddig csak beszélgettünk erről-arról,sokszor volt h direkt húztuk egymás agyát,de még nem mentünk bele az ismerkedésbe úgy nagyon.Nem rég elmondtam neki,h 15 éves vagyok,és azóta úgy veszem le,h már nem i érdeklem:(Ez rosszul esik nekem,mert tudom magamról,h én nem olyan vagyok,mint a többi mai tini,sokkal érettebb a gondolkodásom,nem is tudnám elképzelni,h egy korombeli sráccal járjak.Nem értem,h miért csinál ilyen nagy ügyet ebből,h van köztünk pár év.Lehet h azt gondolja h kislány vagyok még hozzá képest.Tudom,h egy ilyen idős pasinak "szüksége" van a szexre,persze ha szeret tud várni,de én is elég érettnek érzem magam már rá.Persze még mindenképp várok vele,az igaz szerelemre,amikor érezni fogom,h igen,vele eltudnám képzelni.És mi van ha pont ez a srác lenne az?

Sajnos messze lakunk egymástól,ő Pesti,én meg vidéki.

De megoldható lenne a dolog,nem ezen múlna.Sztem ha megismerne közelebbről,talán lenne esélyem,de így,h még csak nem is próbálkozik azóta,h elmondtam a korom,így nem sok reményt látok benne:(

Most mit tegyek?hogyan keltsem fel az érdeklődését irántam?

Bocsi h ilyen hosszúra sikerült

Normális válaszokat várok:)

Köszi"

15L

2009. okt. 5. 22:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
De ha kislány vagy.........
2009. okt. 5. 22:05
 2/17 anonim ***** válasza:
mond el neki, hogy ne zavarja a korod.
2009. okt. 5. 22:05
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

Hát nézzük. A csapongó mondatszerkesztésed nem éppen nagy érettségre utal, bár mindenki szereti érettebnek gondolni magát a többinél. Kb úgy van ez, mint a "baj csak másokkal történik" - de mások számára te vagy a más. Szóval az átlagon felüli érettséget próbáld azért külső, elfogulatlan személy szemével is megméretni.

Szerintem érdemes lenne egy kicsit lejjebb venni az igényeket, és ha mindenképp idősebb fiút akarsz (ami persze tök jogos), akkor inkább 17-18 évnél körülnézni. Egy 22 éves férfiember számára valóban riasztó lehet az a 7 év korklüönbség (az ő életének a harmada, a tiednek a fele), így szerintem nincs reális esélyed rá. Nem a szex miatt, nehezen hiszem hogy bármilyen témájához hozzá tudnál szólni. Nem azért mert buta vagy, csak neked az életed a suli-otthon-buli-haverok tengelyben mozog, ami lássuk be, egy idő után elég monoton, ő pedig valószínűleg tanul vagy dolgozik. Teljesen más világ, életvitel, stb.

Szerintem akarata ellenére ne kényszerítsd bele egy ilyen helyzetbe.

27F

2009. okt. 5. 22:10
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Ez rosszul esik nekem,mert tudom magamról,h én nem olyan vagyok,mint a többi mai tini,sokkal érettebb a gondolkodásom,

Az összes 15 éves ezt gondolja magáról. Amúgy szerintem jogosan "fogta vissza " magát,nem megbántani szeretnélek,vagy sértésképp de a 15 és a 21 az nagyon más világ már. Szerintem keress mondjuk gimis végzős fiuk között neked valót

2009. okt. 5. 22:10
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Nézd ha zavarja,akkor nem tudsz mit tenni.Vannak olyan emberek,akiket nem zavar,van akit nagyon,ismerek ilyen fiúkat,és nem a szex miatt gondolják így,hanem azért,mert más környezetben forog egy tizen és egy huszonéves,ez nemcsak attól függ h mennyire vagy érett.Azért sztem ha ennyire szeretnéd,beszélj vele erről nyíltan,kérdezz rá, h zavarja-e.Ha igen,úgysem tudsz vele mit tenni,el kell fogadnod,nem rád irányul az egész,lesz még más:)az igazival meg ráérsz még,úgyis eljön:)

20/L

2009. okt. 5. 22:12
 6/17 anonim ***** válasza:

tovabbra is beszelgess vele,es majd megtudja,h te mas vagy mint a tobbi veled koru.Tervezz be egy pesti utat valakivel,es kerdezd meg nincs-e kedve osszefutni veled...

vagy inkabb ot csalogasd el feletek.

2009. okt. 5. 22:13
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Már bocs, de ha csak kislányként tud rádnézni, akkor felejtős... nem lenne sok a korkülönbség, ezzel a hozzáállással viszont sok jót ne remélj...
2009. okt. 5. 22:13
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem akar veled jobban megismerkedni, az azt jelenti, hogy értelmes, vagy azt, hogy gyáva. Értelmes, mert nem akar egy szinte még gyerek életébe beleavatkozni, nem akar neked fájdalmat okozni, de más szemszögből nézve lehetne gyáva is, mert fél ettől a kapcsolattól, esetleg a szüleidtől, vagy csak attól, hogy nem tudja féken tartani magát, és "megront" téged. Elhiszem, hogy nagyon szimpatikus, és jó, hogy a mai tizenévesekhez képest tudsz annyira éretten gondolkozni, hogy nem fekszel le fűvel-fával, de jobb lenne, ha ezt a pasit még kihagynád. Kerüld a vele való kommunikációt inkább, mert a végén még túlságosan belezúgsz. Most még nem ismered annyira, tehát ez még biztosan nem történt meg. Úgyis találsz majd jobbat, fel a fejjel :)
2009. okt. 5. 22:14
 9/17 anonim ***** válasza:
Nos, 15 évesen sajnos valóban kislány vagy, bármilyen körítéssel rendelkezel.
2009. okt. 5. 22:15
 10/17 anonim ***** válasza:
2009. okt. 5. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!