Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el h ne nézzen kislánynak?
Van egy pasi,pontosan nem tudom a korát,kb.20-22 éves lehet,én pedig 15 vagyok.Neten ismerkedtünk meg,de még nagyon az elején vagyunk,igazándiból nem is éppen társkereső oldalon,hanem egy teljesen más témával kapcsolatban.Eddig csak beszélgettünk erről-arról,sokszor volt h direkt húztuk egymás agyát,de még nem mentünk bele az ismerkedésbe úgy nagyon.Nem rég elmondtam neki,h 15 éves vagyok,és azóta úgy veszem le,h már nem i érdeklem:(Ez rosszul esik nekem,mert tudom magamról,h én nem olyan vagyok,mint a többi mai tini,sokkal érettebb a gondolkodásom,nem is tudnám elképzelni,h egy korombeli sráccal járjak.Nem értem,h miért csinál ilyen nagy ügyet ebből,h van köztünk pár év.Lehet h azt gondolja h kislány vagyok még hozzá képest.Tudom,h egy ilyen idős pasinak "szüksége" van a szexre,persze ha szeret tud várni,de én is elég érettnek érzem magam már rá.Persze még mindenképp várok vele,az igaz szerelemre,amikor érezni fogom,h igen,vele eltudnám képzelni.És mi van ha pont ez a srác lenne az?
Sajnos messze lakunk egymástól,ő Pesti,én meg vidéki.
De megoldható lenne a dolog,nem ezen múlna.Sztem ha megismerne közelebbről,talán lenne esélyem,de így,h még csak nem is próbálkozik azóta,h elmondtam a korom,így nem sok reményt látok benne:(
Most mit tegyek?hogyan keltsem fel az érdeklődését irántam?
Bocsi h ilyen hosszúra sikerült
Normális válaszokat várok:)
Köszi"
15L
,,Egy primitív elme elsődleges ismérve, hogy fejlettnek gondolja magát "
Ezt csak arra írom,mert írtad,hogy te tudod magadról,hogy érettebb a gondolkodásod ,mint a többi 15 évesnek.
Én 19 éves vagyok és a barátnőm 15 éves. És úgy vettem észre ,hogy ő érettebb gondolkodású a korosztályánál ,de még nekem is sok mindenben gyerekes. Mostanában egyre többször észreveszem.
Szóval szerintem egy 20-22 évesnek te még inkább gyereknek fogsz tűnni. Hát de hogy ne tűnnél már annak,amikor még az is vagy...
Nem tudok mást írni bocs. Gondolkozz el ezen. És a te érdekedben is.
Tetszenél, de túl idős vagy.
Reakciója fejben (Mi én túl idős. Naneeem.
Mostmár azért is megmutatom, hogy nem.)
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Kedves utolsó:én nem háborodtam fel,csupán nem fér a fejembe,h eddig nagyon jól megvoltunk,most meg semmi.
..."tudom magamról,h én nem olyan vagyok,mint a többi mai tini,sokkal érettebb a gondolkodásom"...
ezt a mondatot nem tudtam másképp megfogalmazni,sajnosígy eléggé "hülyén" hangzik,és igazatok van azzal kapcsolatban,h a primítív emberek mondják általában ezt(persze most nem akarom lehülyézni magam:)
anyukám mondta,h sokkal érettebbek vagyok a koromnál,testileg-lelkileg is.
még egyszer köszönöm a tanácsokat,még próbálkozni fogok nála,aztán meglátjuk mi lesz.
Megnyugtatlak: tényleg kislány vagy még.
Ez a baj veletek, nőkkel. Egy apró fuvallattól már úgy érzitek, hogy sokkal okosabbak, érettebbek vagytok mint mi. Az egy dolog, hogy a melletek hamarabb kezd el nőni mint a srácok farka fiatalon, de akkor is... 20 év felett persze hogy nem érdekled, mit akarsz már te 15 évesen?
Az igaz szerelmet meg ne nagyon vedd a szádra, mert semmi értelme még arról beszélned, jó sokszor pofára fogsz esni, mire csak a szerelem szót megtanulod helyesen kimondani is.
Másrészről, te komolyan azt hiszed, hogy 20 év feletti pasasok majd belédzúgnak? Ha annyira érett vagy, akkor tegyél előrehozottan érettségiket, csinálj nyelvvizsgát. De ne azzal papoljál már, hogy mindenki gyökér, csak te vagy az aki érettebb a kortársainál. Ugyanolyan buta és naív vagy te is mint az emberek döntő többsége, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!