Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasikat zavarja a nagy mell?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikat zavarja a nagy mell?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem a műcici, hanem a természetes nagy mell, amire akárhogy is, de hat a gravitáció. :/ Mindig is irigykedve néztem a kis mellű lányokat, olyan jó nekik. :)
2011. jún. 29. 19:37
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

21:41;

Nem, nem híztam vissza. El sem rontottam. Mint írtam, testalkat kérdése. Attól függ, hogy hol találhatóak a test elsődleges zsírraktárai. Ugyanis az ember onnan fogy a legnehezebben, ahová először hízik. (Esetemben ezek nyilvánvalóan a mellek)

2011. jún. 29. 21:49
 22/24 anonim válasza:

21:40!

Igen, láttam már vékony lányt nagy mellekkel. 34-es bikinialsó, és 44-es felső. És nem szilikon! Szóval van ilyen is, csak ritka.

2011. jún. 29. 22:33
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltatok.

Nem szeretnék fogyni, szerintem nincs rá szükségem, teljesen normális alkatom van, a nagy melleket "örökségbe" kaptam. 166cm és 54kg vagyok, nem gebe, de nem is szeretnék az lenni.

És igen a 10-15be remélem már egy-két gyerkőc benne lesz, tehát ezt is belevettem.

Viszont a tornagyakorlatos tanácsot köszönöm, utána nézek milyen gyakorlatokat tanácsolnak ilyesmire.

2011. jún. 29. 22:55
 24/24 anonim ***** válasza:
Engem személy szerint nem. Sőt kifejezetten a nagy mellű nők jönnek be. És ha lóg se zavar. Nekem is lógnak a heréim és még senki se panaszkodott rájuk. :P :D
2011. júl. 26. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!