Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasikat zavarja a nagy mell?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikat zavarja a nagy mell?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem a műcici, hanem a természetes nagy mell, amire akárhogy is, de hat a gravitáció. :/ Mindig is irigykedve néztem a kis mellű lányokat, olyan jó nekik. :)
2011. jún. 29. 19:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
11%
arra gondolj mi lesz szülés után meg szoptatás után. mégjobban megnő és a szoptatás miatt még jobban fog lógni.
2011. jún. 29. 19:48
 12/24 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ezzel most baromira megnövelted az önbizalmát a kérdezőnek.
2011. jún. 29. 19:49
 13/24 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:48

A bunkóság határtalan... A kérdező szerintem tisztában volt ezzel eddig is.

2011. jún. 29. 19:51
 14/24 anonim ***** válasza:

"A kérdező szerintem tisztában volt ezzel eddig is."

sztem nem volt tisztában vele mert amiatt aggódott h 10-15 év múlva h fog kinézni és nem a szülés miatt bekövetkezendő változásokkal.

2011. jún. 29. 19:54
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy más testrészed mennyire van rendben, de ha mondjuk sportolsz, és megfelelően tápllálkozol, akkor mindehonnan fogyni fogsz. Pl. ha máshol nincs sok felesleged, akkor a melled is fog látványosan fogyni. Pont ez a problémájuk azoknak a csajoknak, akik sportolnak, hogy a mellük is fogy a sportolás közben. Csak annyi az egész, hogy neki kell állni sportolni, és jól kajálni...
2011. jún. 29. 19:55
 16/24 anonim ***** válasza:

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

Ne vegyél másokat hülyére... a 10-15 évbe a szülés is beletartozhat. Plussz nem hiszem, hogy minden aggodalmát leírta pontról pontra. Nem is köteles.

Te pedig húzz vissza taplófalvára.

2011. jún. 29. 19:58
 17/24 anonim ***** válasza:
nem, inkább tetszik
2011. jún. 29. 20:10
 18/24 anonim ***** válasza:

IstenFerfi válasza:

a nagy mell nem zavarja a pasikat ,de a nagy lógó mell annál inkább.

kissebb testsúlyhoz kissebb mell párosul. ha zavarnak hogy túl nagyok adjál le pár kilót és a mellled mérete is kissebb lesz.

2011. jún. 29. 20:27
 19/24 anonim válasza:

Nem feltétlenül fog fogyni a melleiből, ez alkati kérdés. Én fogytam 10 kilót, és akár hiszitek akár nem, a melleimből egy deka sem ment le,(sőt, egy kosármérettel nagyobbat hordok, mint előtte) pedig nem szilikon. Nekem is természetesek, és nagyok, hasonlóan a kérdezőhöz.

Kedves kérdező, ha a megereszkedéstől tartasz, gondolkodj el rajta, hogy a melleidet is izmok tartják, így ha azokat is karban tartod különféle gyakorlatokkal, (amiket az interneten rengeteget találsz) valamennyire elodázhatod a lógó ciciket, illetve akár újra formába is hozhatod őket :)

20/L

2011. jún. 29. 21:19
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

IstenFerfi válasza:

"Nem feltétlenül fog fogyni a melleiből, ez alkati kérdés."

vmit nagyon elronthattál vagy utána egyből visszahíztad mert fogyás után a mellnek is kissebbednie kéne nemhogy nőni ahogy te írtad. látott már itt valaki egyáltalán vékony lányt dinnye mellekkel? nem gondolom. azért mert a testsúlynak igenis köze van a mellmérethez.

2011. jún. 29. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!