Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat zavarja a nagy mell?
A válasz megírásának időpontja: ma 19:48
A bunkóság határtalan... A kérdező szerintem tisztában volt ezzel eddig is.
"A kérdező szerintem tisztában volt ezzel eddig is."
sztem nem volt tisztában vele mert amiatt aggódott h 10-15 év múlva h fog kinézni és nem a szülés miatt bekövetkezendő változásokkal.
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
Ne vegyél másokat hülyére... a 10-15 évbe a szülés is beletartozhat. Plussz nem hiszem, hogy minden aggodalmát leírta pontról pontra. Nem is köteles.
Te pedig húzz vissza taplófalvára.
IstenFerfi válasza:
a nagy mell nem zavarja a pasikat ,de a nagy lógó mell annál inkább.
kissebb testsúlyhoz kissebb mell párosul. ha zavarnak hogy túl nagyok adjál le pár kilót és a mellled mérete is kissebb lesz.
Nem feltétlenül fog fogyni a melleiből, ez alkati kérdés. Én fogytam 10 kilót, és akár hiszitek akár nem, a melleimből egy deka sem ment le,(sőt, egy kosármérettel nagyobbat hordok, mint előtte) pedig nem szilikon. Nekem is természetesek, és nagyok, hasonlóan a kérdezőhöz.
Kedves kérdező, ha a megereszkedéstől tartasz, gondolkodj el rajta, hogy a melleidet is izmok tartják, így ha azokat is karban tartod különféle gyakorlatokkal, (amiket az interneten rengeteget találsz) valamennyire elodázhatod a lógó ciciket, illetve akár újra formába is hozhatod őket :)
20/L
IstenFerfi válasza:
"Nem feltétlenül fog fogyni a melleiből, ez alkati kérdés."
vmit nagyon elronthattál vagy utána egyből visszahíztad mert fogyás után a mellnek is kissebbednie kéne nemhogy nőni ahogy te írtad. látott már itt valaki egyáltalán vékony lányt dinnye mellekkel? nem gondolom. azért mert a testsúlynak igenis köze van a mellmérethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!