Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kérjek tőle bocsánatot?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjek tőle bocsánatot? Félreértettük egymást. Ez már túl durva volt neki.

Figyelt kérdés

Szóval a barátnőm ismerőse aki az én barátom (lány), azt mondta, hogy lehet hogy a barátnőm benne van a "pisi-kaki" szex dologban.

Légyszíves komolyak legyetek, mert nem viccelek! Tehát.

Megkérdeztem a barátnőmet benne van e "durvább dolgokban", és azt mondta MINDEN jöhet.

Asszem asszem itt értettük félre egymást. Ugyanis. Bekötöttem a szemét, lefektettem az ágyra, felé kerültem, és...(nem részletezem mi) megtörtént a dolog. De nagyon rosszul fogadta. Azonnal felugrott, hozzám vágta a cipőjét, és remegett a dühtől, és még csak mosakodni sem ment el, azonnal elszaladt fél cipőben.

Szóval Ez történt.

Most ez a helyzet:

Nem veszi fel a telefont.

Nem jön ki ha csengetek.

ELVESZÍTETTEM:'(

Pedig én valójában szerettem. és egy ilyen hülye dolog miatt elvesztettem. mi a fenét csináljak? Könyörgöm segítsen valaki!!!!

F

2011. jún. 28. 20:30
1 2 3
 21/24 FöldreSzálltAngyal válasza:
Érdekes sztori..nem fog könnyen megbocsátani.Vehetsz neki 100 virágot,bonbont,ajándékot stbstb..de az emlék megmarad,bármit is teszel.Lehet magától megkeres és megbocsát,de kell majd nektek pár hónap h ezt rendesen elfelejtse. Megaláztad,megszégyenítetted.Ez egy lánynak jobban fáj,mint egy pasinak. Hagyd egy kicsit,max néha egy-egy szeretlek,hiányzol üzi.Semmi zaklatás.
2011. jún. 28. 21:52
 22/24 anonim válasza:
Te hülye vagy?? A helyében biztos hogy nem állnék szóba veled soha többet! Max. 10 év múlva... Szerintem ez a helyzet menthetetlen, sikeresen elb.asztad.
2011. jún. 28. 22:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Hallod, egy örökre életre megaláztad a barátnődet, ne is várd hogy majd szóba áll veled akármikor is! Ez olyan kiábrándító lehetett a számára... szerintem a háta közepére nem kíván! -.-"

Ááááh, a MINDENBE benne van alatt miért nem kérdezted mit gondol... durvább dolog alatt is rengeteg minden eszembe jut, de ez, hogy a pasim rámszarjon na az soha... beteg egy állat vagy... és te erre fel is izgultál hát siralmas. Közben nem tiltakozott a barátnőd? :O Nem érezte a szagot meg akármit?...

2011. jún. 28. 23:59
 24/24 anonim ***** válasza:
52%
Fél éve ezt a storyt elsütötte már valaki
2011. jún. 29. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!