Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjek tőle bocsánatot? Félreértettük egymást. Ez már túl durva volt neki.
Szóval a barátnőm ismerőse aki az én barátom (lány), azt mondta, hogy lehet hogy a barátnőm benne van a "pisi-kaki" szex dologban.
Légyszíves komolyak legyetek, mert nem viccelek! Tehát.
Megkérdeztem a barátnőmet benne van e "durvább dolgokban", és azt mondta MINDEN jöhet.
Asszem asszem itt értettük félre egymást. Ugyanis. Bekötöttem a szemét, lefektettem az ágyra, felé kerültem, és...(nem részletezem mi) megtörtént a dolog. De nagyon rosszul fogadta. Azonnal felugrott, hozzám vágta a cipőjét, és remegett a dühtől, és még csak mosakodni sem ment el, azonnal elszaladt fél cipőben.
Szóval Ez történt.
Most ez a helyzet:
Nem veszi fel a telefont.
Nem jön ki ha csengetek.
ELVESZÍTETTEM:'(
Pedig én valójában szerettem. és egy ilyen hülye dolog miatt elvesztettem. mi a fenét csináljak? Könyörgöm segítsen valaki!!!!
F
Hallod, egy örökre életre megaláztad a barátnődet, ne is várd hogy majd szóba áll veled akármikor is! Ez olyan kiábrándító lehetett a számára... szerintem a háta közepére nem kíván! -.-"
Ááááh, a MINDENBE benne van alatt miért nem kérdezted mit gondol... durvább dolog alatt is rengeteg minden eszembe jut, de ez, hogy a pasim rámszarjon na az soha... beteg egy állat vagy... és te erre fel is izgultál hát siralmas. Közben nem tiltakozott a barátnőd? :O Nem érezte a szagot meg akármit?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!