Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjek tőle bocsánatot? Félreértettük egymást. Ez már túl durva volt neki.
Szóval a barátnőm ismerőse aki az én barátom (lány), azt mondta, hogy lehet hogy a barátnőm benne van a "pisi-kaki" szex dologban.
Légyszíves komolyak legyetek, mert nem viccelek! Tehát.
Megkérdeztem a barátnőmet benne van e "durvább dolgokban", és azt mondta MINDEN jöhet.
Asszem asszem itt értettük félre egymást. Ugyanis. Bekötöttem a szemét, lefektettem az ágyra, felé kerültem, és...(nem részletezem mi) megtörtént a dolog. De nagyon rosszul fogadta. Azonnal felugrott, hozzám vágta a cipőjét, és remegett a dühtől, és még csak mosakodni sem ment el, azonnal elszaladt fél cipőben.
Szóval Ez történt.
Most ez a helyzet:
Nem veszi fel a telefont.
Nem jön ki ha csengetek.
ELVESZÍTETTEM:'(
Pedig én valójában szerettem. és egy ilyen hülye dolog miatt elvesztettem. mi a fenét csináljak? Könyörgöm segítsen valaki!!!!
F
A durvább dolgot egy csomó mindent jelenthet...talán meg kellett volna kérdezni mielőtt egy ilyen drasztikus dologba belevágsz. Alapból, mi élvezetes van abban, hogy lesz.rod a barátnőd? Ezt komolyan áruld már el :S
Hát szerintem hagyj neki időt, ezt.....megemészteni.
Csak kíváncsiságból kérdeztem...mert elképzelésem nincs mi az ami egy ilyen aktusban jó lehet, és gondoltam megkérdezlek téged, ha már itt felvállalod, hogy lesz.rtad a barátnődet.
Amúgy meg a kérdésre is válaszoltam... :S
Hát, annak ellenére hogy a neten sokszor láthatsz ilyen jellegű kontaktust, attól a való életben kicsit jobban át kellett volna gondolni.
Volt olyan barátnőm aki ennél sokkal kevesebb miatt nem áll szóba velem, de még a köszönésemet se fogadja.
Ha mondjuk egy csaj velem ezt csinálná, akkor minden valószínűség szerint elmagyaráznám hogy nem vágyom ilyemsire és többet nem keresném a társaságát.
Szóval ha tippelnem kellene, akkor a legjobb lenne lehiggadnod és békénhagynod őt.
Ha kis szerencséd van, akkor - éppen amiatt mert égőnek érzi hogy vele történt meg - nem fogja sokakkal megosztani ezt az "élményt".
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!