Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjek tőle bocsánatot? Félreértettük egymást. Ez már túl durva volt neki.
Szóval a barátnőm ismerőse aki az én barátom (lány), azt mondta, hogy lehet hogy a barátnőm benne van a "pisi-kaki" szex dologban.
Légyszíves komolyak legyetek, mert nem viccelek! Tehát.
Megkérdeztem a barátnőmet benne van e "durvább dolgokban", és azt mondta MINDEN jöhet.
Asszem asszem itt értettük félre egymást. Ugyanis. Bekötöttem a szemét, lefektettem az ágyra, felé kerültem, és...(nem részletezem mi) megtörtént a dolog. De nagyon rosszul fogadta. Azonnal felugrott, hozzám vágta a cipőjét, és remegett a dühtől, és még csak mosakodni sem ment el, azonnal elszaladt fél cipőben.
Szóval Ez történt.
Most ez a helyzet:
Nem veszi fel a telefont.
Nem jön ki ha csengetek.
ELVESZÍTETTEM:'(
Pedig én valójában szerettem. és egy ilyen hülye dolog miatt elvesztettem. mi a fenét csináljak? Könyörgöm segítsen valaki!!!!
F
XD
Reménykedj hogy nem találkoztok többet ha tényleg igaz...nemvágom mi jó ebben.
azt írtad a barátnő azt mondta,hogy lehet. nem biztos. itt lehetett a bibi.Hát nehéz eset mivel a csajt megaláztad és maximum annyit tehetsz hogy elmondod,hogy félreértés volt. Ha veled nem tárgyal(érthető) kérd meg a barátnőjét. Hogy valószinűleg miatta értetted félre, de ettől még a te hibád, szal ne érezze azt,hogy a barátra fogod.
Ne is zaklasd nagyon mert csak a te helyzeted romlik. Írj neki levelet/ emailt hátha elolvassa. ha régóta vagytok együtt ismernie kell eléggé,hogy tudja,hogy nem ilyen vagy.
sok sikert:SS
bár nehéz lesz...:/
lesz@rtad a barátnődet?
ezek után csodálkozol,h ő is ezt teszi?
hogy mit csináltam vele, az nem számít. nem a részletek az érdekesek, de ha ennyire kíváncsi vagy rá, elárulom, igen, "az" volt.
Email-t már írtam de nem válaszol. Lehet megpróbálok egy sima levelet bedobni. hátha elolvassa:S
88% tudom mostmár... igazad van. 19 vagyok egyébként...
Ötletek? Ti mivel tudnátok megbocsájtani a barátotoknak? ha mit tenne? Gitározzak neki esetleg? vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!