Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kérjek tőle bocsánatot?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjek tőle bocsánatot? Félreértettük egymást. Ez már túl durva volt neki.

Figyelt kérdés

Szóval a barátnőm ismerőse aki az én barátom (lány), azt mondta, hogy lehet hogy a barátnőm benne van a "pisi-kaki" szex dologban.

Légyszíves komolyak legyetek, mert nem viccelek! Tehát.

Megkérdeztem a barátnőmet benne van e "durvább dolgokban", és azt mondta MINDEN jöhet.

Asszem asszem itt értettük félre egymást. Ugyanis. Bekötöttem a szemét, lefektettem az ágyra, felé kerültem, és...(nem részletezem mi) megtörtént a dolog. De nagyon rosszul fogadta. Azonnal felugrott, hozzám vágta a cipőjét, és remegett a dühtől, és még csak mosakodni sem ment el, azonnal elszaladt fél cipőben.

Szóval Ez történt.

Most ez a helyzet:

Nem veszi fel a telefont.

Nem jön ki ha csengetek.

ELVESZÍTETTEM:'(

Pedig én valójában szerettem. és egy ilyen hülye dolog miatt elvesztettem. mi a fenét csináljak? Könyörgöm segítsen valaki!!!!

F

2011. jún. 28. 20:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

XD

Reménykedj hogy nem találkoztok többet ha tényleg igaz...nemvágom mi jó ebben.

2011. jún. 28. 20:33
 2/24 anonim ***** válasza:

azt írtad a barátnő azt mondta,hogy lehet. nem biztos. itt lehetett a bibi.Hát nehéz eset mivel a csajt megaláztad és maximum annyit tehetsz hogy elmondod,hogy félreértés volt. Ha veled nem tárgyal(érthető) kérd meg a barátnőjét. Hogy valószinűleg miatta értetted félre, de ettől még a te hibád, szal ne érezze azt,hogy a barátra fogod.

Ne is zaklasd nagyon mert csak a te helyzeted romlik. Írj neki levelet/ emailt hátha elolvassa. ha régóta vagytok együtt ismernie kell eléggé,hogy tudja,hogy nem ilyen vagy.

sok sikert:SS

bár nehéz lesz...:/

2011. jún. 28. 20:34
 3/24 A kérdező kommentje:
kérlek ne nevess ezen, mert ez nekem komoly probléma, ugyanis együtt voltunk már fél éve.
2011. jún. 28. 20:34
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

lesz@rtad a barátnődet?

ezek után csodálkozol,h ő is ezt teszi?

2011. jún. 28. 20:35
 5/24 A kérdező kommentje:

hogy mit csináltam vele, az nem számít. nem a részletek az érdekesek, de ha ennyire kíváncsi vagy rá, elárulom, igen, "az" volt.

Email-t már írtam de nem válaszol. Lehet megpróbálok egy sima levelet bedobni. hátha elolvassa:S

2011. jún. 28. 20:37
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de azt, hogy a barátnőd miben van benne az ágyban, nehogy már egy ISMERŐSE mondja meg!!!! Miért nem kérdezted meg tőle egyenesen? Ha tőlem megkérdeznék, hogy benne vagyok-e a durvább dolgokban, gondolnék ezer dologra, de arra, hogy a pasim lekakál szex közbe, na arra tuti nem. Teljesen megértem a barátnődet. Nem írtad hány éves vagy, de ideje felnőni, és ezentúl ha valami hasonló jellegű dolgot szeretnél tudni a BARÁTNŐDRŐL, akkor leszel szíves tőle kérdezni meg és nem az egyik barátnődtől, aki neki ráadásul csak az ismerőse...
2011. jún. 28. 20:39
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy a cipőjét vágta hozzád, és nem a ráküldött Mars szeletet.
 8/24 anonim ***** válasza:
85%
ÁÁÁ ne is törődj vele! Le van sz*rva :D
 9/24 anonim ***** válasza:
Egyszer úgyis kijön különben éhen hal :D
2011. jún. 28. 20:40
 10/24 A kérdező kommentje:

88% tudom mostmár... igazad van. 19 vagyok egyébként...

Ötletek? Ti mivel tudnátok megbocsájtani a barátotoknak? ha mit tenne? Gitározzak neki esetleg? vagy mi?

2011. jún. 28. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!